Crvena zvezda je raskinula ugovor sa Radživom Van la Parom. Holanđanin je odlučio da se „zahvali“ klubu tako što je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa opisom „Ostavi iza sebe loše iskustvo, ali nauči lekciju“.

Nije se to dopalo njegovim dosadašnjim saigračima, pre svega Milanu Rodiću.

- Znate i sami da se retko oglašavam u medijima i da volim da pričam na terenu, ali sam ovog puta osetio potrebu da kažem par rečenica i da se obratim zvezdaškoj javnosti. Kao jedan od iskusnijih igrača sa dugim stažom u klubu ne mogu da oćutim na reakcije bivšeg saigrača. On možda ima igrački kvalitet, ali uzimajući u obzir njegovo nezalaganje u klubu sa oreolom bivšeg svetskog i evropskog šampiona, bolje nije mogao da prođe. Iz njegovog „lošeg iskustva“ mu hvala što smo dobili Željka Gavrića, momka koji ima sve preduslove da napravi ozbiljnu karijeru. Mi, stariji, bićemo tu da mu pomognemo da u tome uspe – rekao je Rodić za „Mocartsport“.

Vratio se na poruku Holanđanina.

- Iz njegove naučene lekcije ćemo mi da izvučemo mnogo više poruka nego on. Mi smo ti koji su ginuli, tri godine se borili za ove rezultate. Mogao je da bude srećan što je bio deo naše svlačionice. Umesto toga izabrao je da piše poruke po Instagramu i da tako pljuje po klubu, Stankoviću, Milojeviću, Džajiću, Terziću...

Na kraju je levi bek poručio:

- Želim mu mnogo sreće u nastavku karijere, da mu novi klub ima trofej prvaka Evrope i sveta. Mada, nisam siguran da će u tome uspeti. Tek onda će shvatiti gde je bio i kakvu je privilegiju imao – zaključio je Rodić.