Reakcije fudbalera u Španiji na vest o smrti njihovog trenera: Bio si otac kog je fudbal doveo u naš život

Novosti online

06. 04. 2020. u 21:14

Реакције фудбалера у Шпанији на вест о смрти њиховог тренера: Био си отац ког је фудбал довео у наш живот

Fernando Tores foto: EPA

Nije umro samo moj Mister, umro je moj prijatelj. Večno sam mu zahvalan, bez njega ne bih bio ovde, oproštajne su reči Milinka Pantića
Mičel, nekadašnji igrač Real Madrida, kapiten u timu koji je trenirao Radomir Antić, neutešan je zbog vesti o smrti njegovog Mistera. Bivši španski reprezentativac obratio se javnosti dirljivom, emotivnom porukom, koja odiše tugom za rano izgubljenom voljenom osobom:

"Bio si otac kog je fudbal doveo u moj život. Svu moju ljubav šaljem mojoj drugoj porodici, a posebno našoj Veri. Počivaj u miru. Ako sam ikada bio tužan, danas sam slomljen. Nikada u životu ne mogu da vam budem dovoljno zahvalna na svemu što ste za mene činili. Znam da ste to znali, ali ne škodi da uvek ponavljam"

Proslavio se u Atletiko Madridu i ostao da živi u Španiji. Nikada nije krio da je na svemu u karijeri zahvalan upravo Radomiru Antiću. I kada je ostavio kopačke po strani, kada se povukao sa terena, ostao je prijatelj sa porodicom Antić. Milinko Pantić je skrhan bolom zbog odlaska velikog trenera i još većeg prijatelja:

"Danas nije umro samo moj Mister, umro je moj prijatelj. Umro je neko ko mi je bio poput oca, ko je bio deda mojim ćerkama ... Večno sam mu zahvalan, bez njega ne bih bio ovde gde jesam. Počivaj u miru." .

Fernando Sanc je jedan od nekadašnjih igrača Radomira Antića. Zajedno su delili dobro i loše u Real Madridu. Bivši predsednik Malage, danas generalni direktor afričke La Lige oprostio se od srpskog trenera:

"Tužne vesto koje smo čuli donele su veliku tugu svima. Mister, imate prijatelja koji čeka da nastavi da razgovara o onome što vam se dopadalo ... Moje saučešće porodici. Mister, počivajte u miru".Aktuelni trener Atletiko Madrida, nekada igrač u crveno-belom dresu na stadionu "Vinsente Kalderon" Dijego Simeone oprostio se od gospodina Antića i zavhalio mu se na svemu:

"Na nas kao sportiste ostavili ste veoma dubok i emotivan trag. Uvek ćemo vas pamtiti. Hvala gospodine, hvala Radomire".

Fernando Tores nije zaboravio Mistera. Španski fudbaler, bivši igrač Atletiko Madrida i reprezentativac "furije" oprostio se na svoj način od legendarnog trenera Radomira Antića, rečima napisanim na Tviter nalogu.

"Ostavio nas je Antić, čovek koji je bio dostojanstveni fudbalski profesionalc. Priča o našem Atleti, šampionu i legendi, jer Radomir će uvek biti u srcima svih sportista. Moje saučešće i sva podrška njegovoj porodici i prijateljima. RIP"

Iker Kasiljas, nekadašnji golman Real Madrida, poslao je reči ohrabrenja porodici preminuloog trenera Radomira Antića.

- Još jedan dan moram da izrazim saučešće svim onim porodicama koje izgube voljenu osobu. Takođe, setite se porodice i prijatelja Radomira Anitća. Šaljem im mnogo ohrabrenja i snage, počivaj u miru – istakao je Kasiljas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije