Jedan od najpoznatijih navijača Partizana Miroslav Gajić zvani "Miša Tumbas" preminuo je danas u 66. godini, potvrdio je fudbalski klub Partizan.

- Ostali smo bez našeg brata, prijatelja i najvećeg Partizanovca! Poslednji pozdrav našem Miši Tumbasu. Neka ti je večna slava! Tvoj FK Partizan - objavljeno je na tviter nalogu crno-belih.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da će taj klub pokriti troškove sahrane.

- Zatečen sam vešću da je preminuo jedan od najvoljenih navijača Partizana. Miša je bio i ostaće deo crno-bele porodice, a kako nije imao svoju, FK Partizan će snositi sve organizacione i same troškove sahrane - rekao je Vazura.

Od Miše se oprostio i košarkaški klub Partizan.

- Čovek za koga se oduvek moglo reći da je više od navijača i da je istinski živeo za Partizan, decenijama je bio uz crno-bele uz svim sportovima, bez obzira na doba dana, godine ili vremenske uslove. U srcima svih koji vole crno-bele boje, Miša Tumbas će ostati upamćen kao simbol odanosti i ljubavi prema Partizanu. Mišo, hvala ti! Počivaj u miru - naveo je KK Partizan.

PROČITAJTE JOŠ: Umro Miša Tumbas: Najpoznatiji navijač Partizana pronađen mrtav kod kuće

Poslednju poruku vernom navijaču uputio je vaterpolo klub Partizan.

- Tebi nikad ništa nije smetalo, ti si uvek samo VOLEO! Mnogo ćeš nam nedostajati, počivaj u miru dragi naš Mišo. Nikada te nećemo zaboraviti - naveo je VK Partizan.

Miroslav Gajić, Miša Tumbas, koji je prisustvovao gotovo svakom meču klubova iz crno-bele porodice, bio je jedan od najvatrenijih navijača Partizana i jedan od najvoljenih i medju navijačima i među igračima.