Nikolić održava formu: Teško je vežbati kod kuće, ali dajem maksimum

Tanjug

utorak, 31. 03. 2020. u 09:50

Николић одржава форму: Тешко је вежбати код куће, али дајем максимум

Uroš Nikolić foto: M. V.

Živim sa tatom, mamom i mlađom sestrom kojoj pomažem oko domaćih zadataka, kaže prvotimac Zvezde
Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić izjavio je da se navikao na novi režim života i rada u vanrednim okolnostima.

"Zbog cele situacije ne možemo da izlazimo napolje da trčimo, a klub se postarao da nam i taj problem reši. Svaki fudbaler je dobio kućni bicikl da se bolje pripremamo, da kada se vratimo na teren budemo u što boljoj fizičkoj formi. Od svoje sobe sam napravio pravu mini teretanu. Kupio sam sve rekvizite koje mi trebaju, radim sklekove, trbušnjake i slične vežbe stabilizacije. Pridržavam se dogovora sa stručnim štabom i siguran sam da svi igrači rade isto. Jeste teško, ali ja dajem maksimum", rekao je Nikolić za klupski sajt.

Nikolić ne krije da mu ova izolacija nije toliko teško pala, jer uz vreme izdvojeno za treninge, ostatak je posvećen porodici, pomaganju sestri oko domaćih zadataka, majci oko nabavke, hobijima...

"Osećam se sjajno. Živim sa tatom, mamom i mlađom sestrom kojoj pomažem oko domaćih zadataka kako bi se što bolje privikla. Dobra stvar u svemu ovome je ta što smo se još više zbližili sa svojim porodicama. Zbog previše obaveza nekad nemamo vremena da se vidamo non stop. Moji roditelji su ovde, pomažu mi, nadam se da ce ovaj virus veoma brzo proći i da ce zaobići sve nas", zaključio je Nikolić.