FK Partizan deo od plata donira Vladi Republike Srbije za borbu protiv virusa korona

Tanjug

24. 03. 2020. u 14:44

ФК Партизан део од плата донира Влади Републике Србије за борбу против вируса корона

Fudbaleri Partizana foto: EPA

Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li ćemo sprovesti akciju pomoći ili donacije, rekao je Miloš Vazura
FK Partizan saopštio je da će u skladu sa novonastalom situacijom izazvanom pandemijom korona virusa, kao društveno odgovorna kompanija donirati sredstva Vladi Srbije.

"FK Partizan je kao društveno odgovorna kompanija donela odluku da deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora kluba donira Vladi Republike Srbije. Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li će FK Partizan sprovesti akciju pomoći ili donacije, već smo u dogovoru sa nadležnim organima pratili šta je neophodno i najpotrebnije kao pomoć bolnicama i institucija od medicinskog značaja", rekao je generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura u saopštenju dostavljenom medijima.

Vazura je istakao da su crno-beli tokom čitave godine sprovodili različite akcije pomoći gde su transparentno kroz PR akcije ili akcije pojedinaca pomagali kako novčno, tako i u garderobi, namernicama...

"Shodno situaciji u našoj zemlji izazvanoj pandemijom korona virusa, svi igrači prvog tima FK Partizan, menadžment, sportski sektor i odreći će se dela svojih mesečnih primanja za mart, gde ćemo kao klub ceo iznos donirati Vladi Republike Srbije. Zahvaljujem se i našim igračima koji su ne samo sada, vec kad god je to potrebno, prepoznali važnost situacije i nesebično pružili materijali doprinos. Apelujem i na druge društveno odgovorne kompanije i javne sektore da i oni pomognu koliko mogu, novčano ili na drugi način koji je neophodan u ovom trenutku", naglasio je Vazura.

Kako je navedeno, donacija FK Partizan biće uplaćena u sredu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Павловић

24.03.2020. 14:54

Kako може Партизан да донира Владу Србије кад га та иста влада финансира ?

radi se o Partizanu

25.03.2020. 02:21

@Павловић - Pa jeste, u FK Partizan odlaze veće pare iz budžeta Srbije nego u FK Crvena Zvezda.

Nemanja Simović

24.03.2020. 15:30

Влада: "Нисте требали. Ми то сами."Плус, звездаш се први сетио.

Acoj

24.03.2020. 20:43

@Nemanja Simović - Lepo si napisao zvezdas (sve reci hvale za njega) a ovo je ceo klub!!!

Lokator

24.03.2020. 17:43

A gde su pevači i pevaljke,srpska majka,Lukas i ostali polusvet sa gomilom para koju su zaradili od naroda?Gde su oni koji su zaradili brdo para na konto države i naroda?Sad bi trebalo da doktori i naučnici koji jedva sastavljaju kraj sa krajem spašavaju državu i svet da bi se narkodileri,tajkuni,pevaljke i starlete opet širile po Srbiji glumeći elitu.Sakrili se u mišje strahujući za svoje bedne živote.