Otac Vande Ikardi u centru pažnje zbog priče o kćerki: Nismo u kontaktu, ona je žena zaslepljena ličnom ambicijom (FOTO)

Novosti online

14. 02. 2020. u 09:59

Отац Ванде Икарди у центру пажње због приче о кћерки: Нисмо у контакту, она је жена заслепљена личном амбицијом (ФОТО)

Vanda Ikardi foto: Instagram

Vanda je u životu donosila izbore zbog kojih smo se često sukobili, kaže Andreas Nara dok opisuje svoj odnos sa starijom kćerkom

Andreas Nara je otac Ikardijeve supruge Vande i ovih dana se našao u centru pažnje javnosti jer je izneo u etar priču o svom odnosu sa kćerkama, a naročito detaljisao stil života starije sa kojom više nema nikakav odnos.


“Imam dve kćerke. Mnogo sam bliži sa mlađom Zarom, koja je nedavno rodila dečaka”, počeo je priču za jedan veoma slušani argentinski radio Andreas Nara.


Na pitanje da li mu je Zara draža kćerka, on je odgovorio:


“Recimo da sam sa njom uvek imao direktniji i jednostavniji odnos. Zara je mnogo više vezana za svoje korene od Vande i kada je imala priliku da napusti Argentinu ona je odlučila da ostane ovde, blizu porodice. Vanda je u životu donosila izbore zbog kojih smo se često sukobili. Mi smo dvoje veoma ponosnih ljudi i veoma je teško da posle svega ponovo budemo bliski”.

Zara Nara foto: Instagram


Nara zamera Vandi zbog prevelikih ambicija:


“Ona je žena zaslepljena ličnom ambicijom i željom da zarađuje novac. Ona ne misli ni na šta drugo. Nije bila oduvek takva. Srećan sam što moje kćerke imaju dobar odnos. Mislim da je to veoma važno. Nikada nisam opterećivao Zaru svojim odnosom sa Vandom i nisam joj tražio da nas zbliži jer to je naša stvar”.


Vanda Ikardi je danas veoma popularna u Italiji – postala je zvezda u pravom smislu reči dok je njen suprug igrao za Inter iz Milana.


“To je za nju dobro, rekao je Andreas Nara i nastavio. “Više od tog uspeha bih voleo da je imala jasnije odnose sa mnom, kao i sa majkom. Sada je sve to prošlost, ali moje mišljenje se ne menja”.Odnos Andreasa i Vande nikada nije bio lak. Posebno je bio narušen kada je ona odlučila da napusti Maksima Lopeza (prvog muža) i da ode sa Maurijem Ikardijem (sadašnji muž). Bilo je tada teških reči između oca i kćerke. Bar godinu dana nisu imali nikakav kontakt.


Mauri i Vanda Ikardi foto: Instagram


Još u to vreme Andreas je definisao Vandu kao “sebičnu, plahovitu, previše ambiciozu i bezobraznu”. Tvrdio je tada da ona “lični uspeh uvek stavlja ispred svega”.


Odnosi su se vremenom menjali na bolje, brzinom puža. Danas su, međutim, skroz narušeni i iznova bez kontakta. Nije tajna da Vandin otac nije u ljubavi sa njenim mužem Ikardijem, još iz vremena kada je par ozvaničio svoju ljubavnu vezu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije