Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić izjavio je da je generalno zadovoljan postignutim u crveno-belom dresu godinu dana nakon dolaska iz Bordoa i istakao da su naredni ciljevi dupla kruna, veća minutaža i poziv u reprezentaciju.

- Posle težeg perioda u Bordou gde nisam igrao poslednjih šest meseci bilo je potreno malo vremena da se prilagodim na novu atmosferu, na novi način igre, zateve - rekao je Gajić novinarima u Beleku.

On je proslavio 24. rođendan i rekao da mu je dupla kruna nova rođendanska želja. "Dupla kruna je ono što nam manjka", rekao je Gajić.

PROČITAJTE JOŠ: Ivanić: Nije mi bilo prijatno, opteretilo me je to što nisam igrao na svojoj poziciji

Kako je naveo, došao je u Zvezdu da ostvari svoje snove, bori za poziciju i da sutra kada se ukaže prilika nastavim karijeru negde dalje.

- Ali ne bih bio nezadovljan da ostanem u Zvezdi dugo ili do kraja karijere. Ovo je veliki klub. Mnogi misle da je svima u interesu da odu dalje, to uopšte nije tako - rekao je Gajić.

Komentarišući to što nije bio licenciran za Ligu šampiona, navodi da je kao profesionalac poštovao donete odluke, ali i da se osećao razočarano.

- Trener je taj koji bira igrače i donosi odluke, bilo mi je teško, lagao bih kad bih rekao da je bilo lako, prihvatio sam to profesionalno - rekao je Gajić.

PROČITAJTE JOŠ: Propust PR službe Zvezde doveo do nesporazuma na pripremama: Trening zatvoren, novinari nasamareni

Na konstataciju novinara da je bio projektovan da bude desni bek u Zvezdi i reprezentaciji, kaže da veruje da taj cilj i dalje postoji.

- Neke stvari moraju da se poklope, a ako se ne desi to nije neuspeh za mene. To je ono što stoji negde u dubini, kao neko svetlo na kraju tunela. Put do toga je trnovit, stvari moraju da se poklope i nekada kada milsite da ste blizu, jednostavno se ne nameste. Lično i da se ne desi ne vidim to kao neuspeh, jer je želja svakog Srbina da brani boje zemlje - poručio je Gajić.