SPLENDID VRAĆEN, ALI IDE NA AUKCIJU: Nekada elitni hotel uništen je u privatizaciji, pa stari vlasnici moraju da ga prodaju

"SPLENDID" VRAĆEN, ALI IDE NA AUKCIJU: Nekada elitni hotel uništen je u privatizaciji, pa stari vlasnici moraju da ga prodaju

NEKADA čuveni hotel "Splendid", u najbližem komšiluku Starog dvora, odnosno Skupštine grada Beograda, danas će se naći na aukciji. Posle poništene privatizacije i žestoke petogodišnje sudske borbe, hotel je vraćen 2017. godine naslednicima predratnih vlasnika, ali potpuno očerupan. Nemoćni da mu vrate stari sjaj, naslednici su na kraju oglasili prodaju.

29. 10. 2020. u 11:00

NAŠI DžEMOVI SA VIŠE VOĆA: Čuvarkuća - dragocena podrška i dokaz pravog kvaliteta proizvoda Vrtlara

NAŠI DžEMOVI SA VIŠE VOĆA: "Čuvarkuća" - dragocena podrška i dokaz pravog kvaliteta proizvoda "Vrtlara"

SOKOVI od paradajza, brokolija i jabuke, ajvar i pekmezi "Vrtlara" iz Malog Iđoša okitili su se žigom "Čuvarkuća". Dokaz da su domaći i kvalitetni stekla su tri ukusa paradajz soka - ljuti, blagi i sa celerom, dva soka od brokolija i jabuke u slanoj i slatkoj varijanti. I ljuti i blagi ajvar od pečene paprike, kao i pekmezi od šljive, kajsije, maline, smokve i jagode. Sve je to deo projekta "Stvarano u Srbiji" Privredne komore Srbije.

29. 10. 2020. u 10:44

SAPLITALI SE NA AKCENTIMA: Šta je srednjoškolce najviše mučilo na probi velike mature, polagali srpski jezik

SAPLITALI SE NA AKCENTIMA: Šta je srednjoškolce najviše mučilo na probi velike mature, polagali srpski jezik

NARODNA pesma "Banović Strahinja" i akcenti namučili su đake trećeg razreda gimnazija i srednjih stručnih škola na ispitu iz srpskog jezika koji je juče polagan u okviru pilot-projekta državne mature. Danas je provera znanja iz matematike, a sutra se u gimnazijama polaže test iz opšteobrazovnih, a u stručnim školama test iz stručnih predmeta.

29. 10. 2020. u 06:34