Gasprom njeft“ je produžio ugovor o saradnji sa fudbalskim klubom „Crvena zvezda“. Kompanija sarađuje sa ovim fudbalskim klubom tokom poslednjih 10 godina, a u skladu sa novim sporazumom „Gasprom njeft“ ostaje generalni sponzor „Crvene zvezde“ do sredine 2022. godine.


- Naša saradnja sa Crvenom zvezdom je svojevrstan simbol odnosa „Gasprom njefta“ prema zemlji u kojoj kompanija već više od 10 godina uspešno učestvuje u razvoju energetskog sektora, kao i prema građanima Srbije. Crvena zvezda je jedan od najtrofejnijih klubova, koji ima ogromnu armiju navijača, i to ne samo u Beogradu, već i na teritoriji cele bivše Jugoslavije. Mi vidimo sponzorski ugovor kao efikasan marketinški instrument promocije naše GAZPROM mreže benzinskih stanica i maziva brenda G-Energy na Balkanu. Crvena zvezda nas godinama raduje kako postignutim sportskim rezultatima, tako i razvojem akademije kluba. Potpisivanjenovog sporazuma je logičan korak u nastavku naše dugogodišnje saradnje- izjavio je Aleksandar Dibalj, član Izvršnog odbora „Gasprom njefta“.


Zadovoljstvo nije krio ni generalni direktor crveno-belih.


- Nastavak saradnje je odlična vest ne samo za naše navijače, već i za srpski fudbal u celini. „Gasprom njeft“ je podržavao Zvezdu u najtežem, ali i za klub najuspešnijem periodu u novijoj istoriji. Siguran sam da su ispred nas nove pobede i uspesi, za koje je podjednako zaslužna i ruska kompanija. Simbol tih pobeda je logo na dresu fudbalera - izjavio je Zvezdan Terzić.