ISKUSNI golman PartizanaVladimir Stojković je napustio igruprotiv Astane u 70.minutu zbog povrede, koja, po svemu sudeći, nije ozbiljnije prirode.

- Imam problem sa primicačem, osetio sam bol, pa sam morao da izađem, a već tokom petka bi trebalo da znam nešto više o povredi. Najbitnije je da smo pobedili, važno je i zbog samopouzdanja i zbog svega onoga što sledi. Ostavili smo u Evropi više nego korektan utisak, sa osam bodova se prolazi u nekim grupama. Malo nam je falilo, ali dobro, kaže Vladimir Stojković.

Još jedan Partizanov veteran Zoran Tošić zadovoljan je partijom oprotiv Astane

- Sigurno da nam je žao. Imali smo fenomenalnu polusezonu u Evropi. Bili smo svesni da je Astana vam ritma, i to smo iskoristili. Hteli smo što pre da utakmicu okrenemo u naš smer, bili smo koncentrisani 90 minuta i slavili. Kada malo pogledamo u prošlost, igrali smo bolje velike utakmice. Tako bi trebalo da igramo one manje, pa da od proleća igramo bolje u prvenstvu. Lepo što je bilo dosta navijača, s obzirom da je zima i decembar - istakao je Zoran Tošić.

Sjajnu podršku sa tribina pohvalio je i mladi štoper Strahinja Pavlović, koji je odigrao poslednju evropsku utakmicu u dresu Partizana.

- Bitno je da smo pobedili i završili kako je trebalo. Prikazali smo lepu igru. Nismo očekivali ovoliko publike i zahvalni smo im. Našli smo snagu, hteli da završimo kako dolikuje... Meni je svaka utakmica u dresu Partizana bitna. Ima ih još dosta do kraja sezone, u svakoj ću uživati kao i do sada, govori Strahinja Pavlović.