Dejanu Stankoviću počasna diploma DIF-a

Beta

11. 12. 2019. u 14:35

Дејану Станковићу почасна диплома ДИФ-а

Dejan Stanković foto: M. Vukadinović

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu proslavio je 81 godinu postojanja
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu dodelio je nekadašnjem fudbalskom reprezentativcu Dejanu Stankoviću počasnu diplomu fakulteta.

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu proslavio je 81 godinu postojanja. Tim povodom na svečanoj sednici koja je održana u amfiteatru Milivoje Matić dodeljena je i počasna diploma fakulteta, koja se godinama unazad tradicionalno dodeljuje.

Ovogodišnji laureat je srpski fudbaler Dejan Stanković, koga je za dobijanje priznanja preporučio ne samo podatak da je osvojio 25 trofeja i da je bio dugogodišnji kapiten reprezentacije za koju je odigrao više od 100 utakmica, već kako stoji u obrazloženju i činjenica da je tokom bogate igračke karijere bio pravi primer vrhunskog sportiste, simbol fer-pleja i kao takav uzor i inspiracija mnogima.

Svečanoj sednici prisustvovali su predstavnici Ministarstva omladine i sporta kao i predstavnici srodnih fakulteta iz čitavog regiona. Prethodni dobitnici počasne diplome Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja su Aleksandar Đorđević, Aleksandar Boričić, Božidar Maljković, Vuk Rašović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije