Otkriven autor skandalozne naslovne strane u Italiji: Čovek koji je izdao Mihajlovića napravio novu veliku grešku

Novosti online

05. 12. 2019. u 21:50

Откривен аутор скандалозне насловне стране у Италији: Човек који је издао Михајловића направио нову велику грешку

Siniša Mihajlović Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Naslovna strana na kojoj je predstojeći derbi između Rome i Intera najavljen kao "Crni petak" izazvalo haos u Italiji

Naslovna strana poznatog italijanskog lista “Korijere delo Sport” je šokirala svet. Na njoj se, u najavi derbija između Intera i Rome, nalaze Romelu Lukaku i Kris Smoling, a naslov je “Crni petak”.


Sve to je izazvalo velike negativne komentare na račun lista, uz objašnjenje da je u pitanju rasizam. Inače, za ovu naslovnu stranu je odgovoran urednik novine Ivan Zazaroni koji je bio prijatelj Siniše Mihajlovića.


PROČITAJTE JOŠ:Novi skandal u Italiji: Rasitički naslov poznatog lista izazvao veliku polemiku - u Romi i Interu ljuti (FOTO)


Podsetimo, on je odlučio da prekrši poverenje koje je u njega imao srpski stručnjak i da prvi objavi da boluje od leukemije.


- Neko je prodao 100-200 komada novine više nego inače, a nije želeo da poštuje moju privatnost. Tako je uništio i prijateljstvo koje je trajalo više od 20 godina - rekao je tada Siniša.


Ovakav potez je naišao na veliku osudu u Italiji, pa tako igrači Rome, Intera i Milana neće više davati izjave za ovaj list, a biće im zabranjeno i prisustvo na treninzima spomenutih klubova.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije