Kada sestra stane u odbranu brata: Dragi Virdžile, da li si osvojio nešto do sada?

Novosti online

03. 12. 2019. u 12:00

Када сестра стане у одбрану брата: Драги Вирџиле, да ли си освојио нешто до сада?

Katja Aveiro foto: EPA

Taj Kristijano je tri puta bio šampion države u kojoj ti godinama igraš i nikako da osvojiš titulu, napisala je Katja Aveiro

Katja Aveiro samovoljno je stala u odbranu svog brata Kristijana Ronalda. Kada je čula prozivku Virdžila van Djaka, Mesijevog velikog fana i glavnog rivala na dodeli “Zlatne lopte”, na račun napadača Juventusa koji se nije pojavio na svečanosti Aveiro je javno postavila “hiljadu” pitanja čiji odgovori ne idu na stranu Holanđanina.


Novinarka je u Parizu pitala Van Dajka:


- Ronaldo se nije pojavio na dodeli. Znači li to da imate rivala manje u borbi za nagradu?


Van Dajk je odgovorio pitanjem:


- Da li mi je Ronaldo stvarno bio rival?


Sve to se nije dopalo Katji Aveiro koja se Virdžilu obratila, preko društvenih mreža, iz Portugala:


- Mislim da ovde ima frustriranh ljudi – napisala je Aveiro i prenela razgovor novinarke i igrača Liverpula, pa dodala. - Dragi Virdžiče gde god ti da kreneš, Kristijano Ronaldo je tamo vež bio hiljadu puta. Vidi, moj dragi Virdžile, taj Kristijano je tri puta bio šampion države u kojoj ti godinama igraš i nikako da osvojiš titulu. Kristijano je čak bio i najbolji igrač i strelac u prvenstvu u kom igraš, a da je pri tom bio mnogo mlađi od tebe danas. Dragi Virdžile, Kristijano je proglašen za najboljeg igrača u istoriji Real Madrida. Real Madrid ti govori nešto, Virdžil?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

miki

03.12.2019. 16:10

Sta prica ova gospa,ronaldo nije bio nikakva konkurencija van dajku jer covek kao napadac prosle sezone ni u svojim klubovima nije bio najbolji kamo li u zemlji a tek u Evropi ili svetu a kao treci je proglasen na osnovu nekakvog imena.