Poketino razočarao Argentince

V. N.

ponedeljak, 02. 12. 2019. u 18:11

Покетино разочарао Аргентинце

Maurisio Poketino Foto: EPA/Neil Hall

Lični cilj mi je da ponovo pronađem motivaciju za rad. Nameravam da se vratim u Evropu, teško mi je da zamislim da ostanem i radim ovde u Argentini – rekao je mladi strateg
ODMOR u Argentini da, posao ne. To je dojučerašnji trener Totenhema Maurisio Poketino otkrio novinarima u zemlji "gaučosa" gde je uživo pratio prvenstveni duel Njuels Old Bojsa i River Plejta.(2:3).

- Postoji dosta klubova i atraktivnih projekata za mene koje bih mogao da prihvatim. Trenutno najvažnije mi je da sredim misli posle pet i po neverovatnih godina sa Totenhemom. Lični cilj mi je da ponovo pronađem motivaciju za rad. Nameravam da se vratim u Evropu, teško mi je da zamislim da ostanem i radim ovde u Argentini. Mada, zbog dobrobiti moje porodice možda i ne bih odbio poziv odavde - istakao je Poketino.

Argentinski stručnjak se još "oporavlja" od završetka saradnje sa londonskim klubom.

- Nisam imao puno vremena da shvatim šta mi se sve izdešavalo. Moja prva odluka bila je da se vratim kući, nazad u Argentinu i vidim porodicu i prijatelje. Očekujem uskoro povratak u Evropu gde ću odlučiti o daljoj budućnosti. U mojim godinama ne treba mi puno vremena za oporavak, otvoren sam za sve ponude - završio je mladi stručnjak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Očekujem uskoro povratak u Evropu

02.12.2019. 19:42

Evo dođi u Zvezdu, biće ti lepo i da nam tim dovedeš u red. Samo nemoj da se podgojiš ko Božović i Milojević neće ti više dobro funkcionisati mozak.