Dvojica Luka su u Madridu. Jedan u veznom redu, jedan u napadu. U pitanju su Luka Modrić i Luka Jović. Hrvatski fudbaler je u emisiji “Lično, nezvanično” koja se emituje na “Prvoj televiziji” otkrio i šta je rekao srpskom centarforu.


- Nije bilo previše saveta osim onih bazičnih. Tu sam mu na raspolaganju za šta god treba. Luka je mlad, ima dosta pitanja, normalnih pitanja u vezi sa ekipom. Rekao samu šta god mu treba, što se kaže, u podne, u ponoć, da mi se javi, drage volje ću mu pomoći ako mogu -rekao je Modrić, a prenosi “B92”.


PROČITAJTE JOŠ: Jović sa klupe gledao trijumf Reala


Uveren je da će Jović imati uspeha na “Santijago Bernabeu”.


- Luka treba da uživa, da maksimalno radi na svakom treningu, na svakoj utakmici. Ima sve predispozicije da postane odličan igrač, talentovan je jako i na njemu je da radi.


Naglasio je da je kroz slične stvari prošao i on kada je iz Totenhema stigao u špansku prestonicu.


- Ja sam prošao ono što on sada prolazi, prve godine, kada ne igraš standardno... Ljudi imaju mišljenja i misle da je fudbal kao igrica “Menadžer” i da se tek tako stvari dešavaju i igrači menjaju. Luka mora da bude strpljiv, da radi i na njemu je koliko će želeti da uspe u Realu - završio je Modrić.