Trener fudbalera Voždovca Radomir Koković rekao je danas da trenutna situacija Crvene zvezde pred predstojeću međusobnu utakmicu može biti i dobra i loša stvar.


"Gostujemo Crvenoj zvezdi u specifičnoj situaciji za njih. Doživeli su težak poraz od Bajerna, i koliko to može biti dobro za nas, može biti i loše. Dobro je zato što su sada poljuljani, ali loše jer mogu biti još više motivisani da pred svojim navijačima poprave utisak i da se vrate u pobednički ritam pred odlučujuće mečeve u šampionatu i Ligi šampiona. Nas ne sme da zavara njihovo loše izdanje protiv Bajerna, poseduju izuzetan kvalitet i mi moramo biti jako oprezni i koncentrisani ako želimo da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Koković na konferenciji za novinare.


Voždovac će gostovati Crvenoj zvezdi u 18. kolu Super lige Srbije.


"Dobro igramo na gostovanju ove sezone i nadam se da ćemo i sutra podići kvalitet igre. Tri boda protiv Crvene zvezde su pojednaka kao tri boda protiv Proletera i nekog drugog protivnika i mi idemo sutra da se nadigravamo, pobedimo i nastavimo svoju seriju sjajnih igara", kazao je Koković.


Fudbaler Voždovca Jovan Nišić je rekao da njegova ekipa želi pobedu protiv Crvene zvezde.


"Iako gostujemo prvaku države i predstavniku Srbije u Ligi šampiona, ne idemo sa belom zastavom, već idemo da pobedimo. To je primarni cilj. Ove sezone odlično igramo na gostovanjima, odneli smo sva tri boda i sa stadiona Vojvodine i Partizana, a pobeda nad Zvezdom samo bi bila šlag na tortu u ovoj sjajnoj polusezoni", rekao je Nišić.


Utakmica će se igrati sutra od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić".