Razočarani navijači BiH ne veruju u pobedu protiv Lihtenštajna

Novosti online

18. 11. 2019. u 18:51

Разочарани навијачи БиХ не верују у победу против Лихтенштајна

Detalj s meča BiH i Italije foto: AP Photo/Kemal Softic

Izabranici Roberta Prosinečkog protiv fudbalskih “liliputanaca” završavaju još jedan razočaravajući kvalifikacioni ciklus
Reprezentativci BiH u Vaduzu spuštaju zavesu na još jedno razočaravajuće izdanje u kvalifikacijama za veliko takmičenje. Izabranici Roberta Prosinečkog u duel sa Lihtenštajnom ulaze kao pretposlednja ekipa J grupe kvalifikacija za odlazak na prvenstvo Evrope, što je kod navijača izazvalo veliko nezadovoljstvo. Čak toliko, da veruju da njihovi reprezentativci neće izaći kao pobednici iz duela sa fudbalskim “liliputancima”.

Naime, na portalu Klix.ba” postavljena je anketa o očekivanjima pred poslednji kvalifikacioni meč “zmajeva”, a nešto više od 2.100 čitatelja, od 3.400 koliko ih je učestvovalo u anketi do tog trenutka smatra da će selekcija BiH poražena da se vrati iz Lihtenštajna.

- Ovakvo glasanje verovatno je plod bunta i revolta navijača, više nego stvarnih očekivanja, ali i to mnogo govori o ukupnom utisku koji su ostavili naši fudbaleri na čelu sa selektorom u pomenutim kvalifikacijama – stoji na portalu “Klix.ba”.

Selekcija BiH je dosad pet puta igrala protiv Lihtenštajna i ostvarila je sve pobede, uz gol razliku 25:2. U prvom meču u ovim kvalifikacijama, ekipa Roberta Prosinečkog slavila je u Zenici 5:0.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije