ZNAKOVE povratka u fudbalski život mlada reprezentacija Srbije je pokazala sinoć u Nišu. Očekivano i prilično lako pala je Estonija (6:0) u meču tokom kojeg se desila još jedna sjajna stvar. Naime, iz Bugarske je stigla vest da je domaćin deklasirao favita naše grupe Poljsku sa 3:0, pa je i taj podataj dodatno podgrejao nade "orlića" da su se u pravom smislu reči vratili u igru u svojoj kvalifikacionoj grupi i da odlazak na Prvenstvo Evrope 2021. godine i nije tako nemoguća misija.


- Igrali smo protiv ekipe koja na papiru važi za autsajdera, ali je ta Estonija imala samo bod manje od nas pre ove utakmice i samo jedan poraz u dosadašnjem toku kvalifikacija. Ovu pobedu poklanjamo našem Nikoli Čumiću koji je proteklih dana preživeo teške trenutke zbog porodične tragedije i gubitka brata Nemanje - istakao je selektor Ilija Stolica.


PROČITAJTE JOŠ: “Orlići” brojali do šest, het trik Joveljića


Zanimljivo je da su mladi danas trenirali u Pirotu na stadionu Radničkog, trening je bio otvoren za navijače i dosta ljudi je pozdravilo buduće fudbalske zvezde.


Nova prilika za napredak na tabeli pruža se u utorak. Takođe na niškom "Čairu" (19.00) Srbija dočekuje lidera na tabeli, Rusiju. Eeventualna pobeda u ovoj u tom meču značila bi da su "orlići" potpuno oporavljeni posle trapavog starta u kvalifikacijama.