TRENER Crvene zvezde Vladan Milojević izuzetno je cenjen u Grčkoj, a tamošnji mediji ga sada sele u AEK. Žuto-crni iz Atine trenutno se nalaze u krizi i zbog toga se već uveliko kuju novi planovi po kojima su dani odbrojani strategu Nikosu Kosteogolou, a umesto njega se kao idealno rešenje apostrofira sadašnji šef stručnog štaba crveno-belih.


Grčki mediji ističu kako bi sportski direktor AEK-a Ilija Ivić odmah potpisao ugovor sa Milojevićem, ali da je to trenutno malo verovatno jer on sa Zvezdom trenutno igra u Ligi šampiona i juriša ka trećoj uzastopnoj tituli. Ukoliko se otvori mogućnost, AEK će pokušati već u decembru da privoli Milojevića, na kraju jesenjeg dela sezone.


Zvezdin trener je vezan za Grčku gde je imao zapaženu igračku karijeru, najviše u Panatinaikosu. Pre dolaska u Zvezdu uspešno je vodio Panionios u kome trenutno igra njegov sin Nemanja. Letos se pričalo da i Olimpijakos želi da ga angažuje. U Zvezdi su uspeli da zadrže Milojevića kome na leto ističe trogodišnji ugovor.