NOVEpromene u Sudijskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije. Posle nedavnog odlaska Maja Vujovića iz ovog važnog tela FSS, danas je još jedan član podneo ostavku. Reč je o Igoru Radojčiću, nekadašnjem pomoćnom arbitru i dugogodišnjem saradniku Milorada Mažića u vreme kada je naš najbolji sudija gradio sjajnu karijeru.

Radojčić je podneo ostavku na mesto člana Sudijske komisije čiji je nov saziv bio ozvaničen u junu ove godine. Tada je na njeno čelo došao Milan Karadžić, koji i dalje odlučuje o delegiranju sudija Superlige i Prve lige Srbije, a u sastavu Komisije je još i Boško Jovanetić, koji se bavi analizom suđenja posle svakog odigranog kola.

Indikativno je da su u veoma kratkom vremenskom periodu Sudijsku komisiju napustili Majo Vujović i Igor Radojčić, a FSS je odlučio da u Sudijsku komisiju dovede Đorđa Žutića koji će ubuduće da delegira posmatrače suđenja.

Zanimljivo je da je Igor Radojčić bio oštro kritikovan od dela fudbalske javnosti kada je na jednoj televizijskoj stanici ocenio da je Crvenoj zvezdi poništen regularan gol u 161. večitom derbiju kada je glavni arbitar Srđan Jovanović jedan vazdušni duel golmana Stojkovića i zvezdaša Žandera okarakterisao kao prekršaj nad Partizanovim čuvarom mreže.

Radojčića je, inače, FSS odavno ovlastio da u ime Sudijske komisije na TV "Arena" može da komentariše sporne detalje iz prethodno odigranih kola Superlige.