Klop jednom rečenicom razbio iluzije navijača Liverpula

Novosti online

09. 11. 2019. u 12:34

Клоп једном реченицом разбио илузије навијача Ливерпула

Jirgen Klop foto: AP Photo/Jon Super

Menadžer evropskog prvaka jednom rečenicom je u, njuhovom začetku, prekinuo spekulacije o “mega transferu” kluba sa “Enfilda”
Kratko su trajali slatki snovi navijača Liverpula i maštanja o Kilijanu Mbapeu u crvenom dresu. Menadžer evropskog prvaka Jirgen Klop jednom rečenicom je u, njuhovom začetku, prekinuo spekulacije o “mega transferu” kluba sa “Enfilda”.
 
- Apsolutno nema šanse – rekao je Klop u danu kada se u francuskim medijima pojavila informacija da PSŽ ne može da priušti produžetak ugovora sjajnog napadača.

Mesecima unazad evrpski fudbalski svet bruji o prelasku Mbapea u Real, i kako trenutno stvari stoje, “kraljevski klub” je jedini koji sebi može da priušti luksuz da završi, potencijalno, novi najveći transfer u istoriji.

- Nemam šta novo da kažem oko toga. Kupovina igrača kao što je Mbape je izuzetno teška, mislim da na svetu ne postoji klub koji ga može otkupiti od PSŽ. Sa sportske strane, rado bismo ga videli na “Enfildu”, ali sve se svodi na novac – poentirao je harizmatični nemački stručnjak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije