Napadač na Ozila i Kolašinca osuđen na deset godina zatvora

Beta

08. 11. 2019. u 19:55

Нападач на Озила и Колашинца осуђен на десет година затвора
Naoružani napadač koji je pokušao da opljačka fudbalere Arsenala Mesuta Ozila i Seada Kolašinca osuđen je danas na deset godina zatvora

Naoružani napadač koji je pokušao da opljačka fudbalere Arsenala Mesuta Ozila i Seada Kolašinca osuđen je danas na deset godina zatvora.

Ešli Smit osuđen nakon što je priznao da je pokušao da ukrade ručne satove vredne 200.000 funti, preneli su britanski mediji.

Sudija je 30-godišnjeg Simita opisao kao "karijernog kriminalca" od ranije poznatog policiji koji je već bio u zatvoru zbog pljački.

Njegov saučesnik Džordan Nortover je, takođe, priznao pred sudom krivicu za učešće u istom krivičnom delu. Njemu će kasnije biti izrečena kazna.

Incident se dogodio 25. jula u Londonu. Na snimcima sigurnosnih kamera vidi se kako su dvojica muškaraca zaustavila motocikle ispred automobila u kojem su bili Kolašinac i Ozil, u nameri da ih opljačkaju.

Kolašinac je izašao iz automobila i goloruk pojurio napadače koji su držali noževe.

Ozil je pobegao džipom, u kojem su tada, po britanskim medijima, bile i supruge fudbalera. Ozil je je potom iz obližnjeg restorana pozvao policiju.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

bager

08.11.2019. 20:12

Deset godina ,,,srpsko sudstvo ni za ubistvo ne dosudjuje toliko ,,presude su obrnuto proporcionalne debljini koverte i boji novcanica ,a Apelacioni sud je samo tresnja na vrhu kolaca korupcije,,jer kako drugacije objasniti da se presuda od 30 godina " istopi u kaznicu od 8-9 godina,,srpska madjionicarska vestina ,a trik je jednostavan ,treba znati na koja vrata pokucati

Pera Detlić

08.11.2019. 20:14

e to je presuda.kada bi i kod nas tako bilo.kod nas bi dobio nanogicu i rialiti godinu dana!

Mile Kifla

09.11.2019. 07:48

I kod nas bi dobili najmanje 5 a ako su povratnici kao ovi tipovi u Engleskoj dobili bi sličnu kaznu.Ni Srbija se ne sali kad je razbojništvo u pitanju a svi što drugačije misle u grdnoj su zabludi.