PRILIKU da vidaju rane posle još jednog teškog poraza u Ligi šampiona, fudbaleri Crvene zvezde će imati u nedelju (14.30) na gostovanju u Ivanjici protiv ekipe Javora. Izlišno je govoriti da srpski šampion u duel sa Ivanjičanima ulazi kao favorit, ali to mora da se dokaže i na terenu, što je potvrdio štoper Zvezde Radovan Pankov.

- Očekujem tešku utakmicu, Javor je tvrda ekipa, igraju u specifičnom sistemu. Imam informacije da je teren u Ivanjici u dobrom stanju, da ga održavaju na pravi način i veoma mi je drago da to čujem. Moramo sada da prebacimo fokus sa Lige šampiona na domaće prvenstvo. Utakmica sa Javorom je tu da pokažemo da smo i dalje nerešiva enigma za sve u nacionalnom prvenstvu. Želimo da odigramo tvrdo i da upišemo nova tri boda - rekao je Zvezdin junak iz Kopenhagena.

Osvrnuo se pouzdani defanzivac na susrete sa Bajernom i Totenhemom, koji su u ovom trenutku po svemu prikazanom klasa iznad crveno-belih.

- Utakmica koju smo odigrali u sredu protiv Totenhema se igra na potpuno drugačijem nivou. Ekipe kao što su Bajern i Totenhem su pretendenti za osvajanje Lige šampiona. Izuzetno je teško igrati protiv takvih klubova, dok je napraviti dobar rezultat protiv njih veliki uspeh - završio je Pankov.

DRUŽENjE SA OSNOVCIMA

FUDBALERI Crvene zvezde, Njegoš Petrović i Radovan Pankov danas su posetom oduševili preko 300 školaraca koji pohađaju OŠ "Veselin Masleša" u Beogradu.

Mališani su pozdravili svoje ljubimce, a cele sala je bila u crveno-belom tonu, budući da su deca sa ponosom ponela klupske boje.