Venger podržao Emerija u slučaju Džake: Arsenal je izgrađen na vrednostima koje svi moraju da poštuju

Novosti online

07. 11. 2019. u 20:24

Венгер подржао Емерија у случају Џаке: Арсенал је изграђен на вредностима које сви морају да поштују

Arsen Venger Foto: AP

Imate ljude koji su strastveni, suočavaju se sa velikim pritiskom i dogodi se da reaguju onako kako ne treba. Morate da ih podsetite da se ponašaju pravilno – kaže legendarni Francuz
Arsenal je odlučio da se ogradi od svega što je Granit Džaka uradio u poslednje vreme. Oduzeli su Albancu kapitensku traku i dali je Pjeru-Emeriku Obamejangu, a o svemu tome je govorio i bivši trener “tobdžija” Arsen Venger.

- Imate ljude koji su strastveni, suočavaju se sa velikim pritiskom, razočarenjem ponekad i dogodi se da reaguju onako kako ne treba. Morate da ih podsetite da se ponašaju pravilno. Smatram da je on inteligentan igrač, iako je to suprotno sa onim što sam čuo u prethodnim nedeljama. Konačno se izvinio i to je ono što je Emeri želeo od njega - rekao je Venger za “beIN sports”.

Naglasio je da u potpunosti poštuje poteze sadašnjeg šefa stručnog štaba Unaija Emerija.

- Kao trener se suočavate sa ovakvim odlukama. Nekada se tako nešto dogodi i morate da budete brzi. Arsenal je klub koji je poštovan svuda u svetu i izgrađen je na vrednostima koje svi moraju da poštuju.

Nastavio je u istom tonu.

- Za mene je Arsenal oduvek imao klasu i fudbal danas, u ovo moderno vreme, zahteva da imaš veliku odgovornost po ponašanju. Moraš da vodiš po sopstvenom primeru – zaključio je Venger.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije