Petrović bačen u vatru: Teška utakmica, ali velika škola

Z. Ć.

07. 11. 2019. u 11:26

Петровић бачен у ватру: Тешка утакмица, али велика школа

Njegoš Petrović foto: M. V.

Da smo mi iskoristili naše prilike, siguran sam da bi utakmica išla u drugom smeru, kaže mladi vezista Zvezde

Svi su dali podršku treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću kada je odlučio da protiv Totenhema da šansu mladomvezisti Crvene zvezdeNjegošu Petroviću (20). Bacio ga je u vatru, a on je svestan kolika je to škola za njega.


- Jako teška utakmica, ali i velika škola. Mislim da smo prvo poluvreme odigrali maksimaln korektno i da smo dobro stajali u srednjem bloku . Dali su nam gol posle naše izgubljenu loptu. Da smo mi iskoristili naše prilike, siguran sam da bi utakmica išla u drugom smeru. Na ovom nivou takmičenja jako je važno da se iskoristi svaka šansa koja se stvori – istakao je Petrović.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Igor

07.11.2019. 11:34

Nije on kriv nista uradio je sta se donjega Jovancica treba da je sramota sto se uopste bavi fudbalom

Miki

07.11.2019. 15:53

@Igor - Jovančić ima ograničeni kapacitet, pogotovu za evropske utakmice, ali CZ je siromašna pa ne može da uzme boljeg veznog igrača.

ali velika škola

07.11.2019. 12:08

Ta velika škola traje drugu sezonu i ništa niste naučili. A ipak jeste, primate po gol manje, što kaže Miloje to je iskustvo.

GOLMAN IZ GOLOBOKA

07.11.2019. 12:24

Sta bi bilo lad ni bilo. Dobro, dolaze veliki, gledamo fudbal a sto se tice utakmice, neiskustvo. Oni su to rafili rutinski. Pozdrav, zvezdas doveka.