Trener Radničkog Milorad Kosanović rekao je danas da očekuje pozitivnu reakciju svojih igrača posle poraza u prošlom kolu Superlige i da će u predstojećoj utakmici protiv protiv TSC-a ići na pobedu kako bi niški tim ostao u igri za visok plasman.

- Samo nekoliko dana posle debakla u duelu sa Radnikom čeka nas nova utakmica sa izuzetno ozbiljnim protivnikom i potrebno je da pokažemo reakciju. TSC jeste debitant u Superligi, ali je u dosadašnjem delu sezone pokazao da vredi mnogo više od timova koji obično ulaze u našu najjaču ligu - rekao je Kosanović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Radničkog igraju u nedelju od 15 časova u Senti protiv TSC-a, utakmicu 15. kola Superlige Srbije. Radnički je u prošlom kolu izgubio od Radnika sa 0:2 i prekinuo niz pobeda.

Govoreći o ekipi iz Bačke Topole, Kosanović je rekao da je to ekipa sastavljena od mnogo kvalitetnih fudbalera i da je direktan konkurent za visok plasman.

- Njihova pozicija na tabeli nikako nije slučajna i to ukazuje da ćemo u nedelju za rivala imati ozbiljan sastav. Tako ih shvatamo i tako se moramo ponašati i spremiti se za tu utakmicu. TSC je očigledno naš direktni rival u borbi za poziciju u vrhu tabele, imamo po 25 bodova i ko bude bolji u Senti napraviće veliki korak napred. Naš cilj protiv TSC-a je pobeda i učinićemo sve da do nje i dođemo - rekao je Kosanović.

On je dodao da nema većih kadrovskih problema i da je, kao uvek, jedini problem višak stranaca.

- Ali, na to smo navikli. Izaći ćemo u jakom sastavu, odnosno u onom za koji procenim da protiv TSC-a može da nam donese željeni rezultat - naveo je Kosanović.