SRBI ISKORISTILI RUPU U PRAVILNIKU, ENGLEZI ZGRANUTI: Navijači na stadionu uprkos zabrani (VIDEO)

Novosti online

23. 10. 2019. u 09:38

СРБИ ИСКОРИСТИЛИ РУПУ У ПРАВИЛНИКУ, ЕНГЛЕЗИ ЗГРАНУТИ: Навијачи на стадиону упркос забрани (ВИДЕО)

Publika na stadionu Totenhema foto: Screenshot

Koliko god Englezima buka iz lože bila čudna pravilnik nije prekršen jer svako iz lože u London je stigao u "korporativnom paketu"
Vest u engleskim medijima, koja je aktuelna i dan posle utakmice, odnosi se na prisustvo navijača Crvene zvezde na stadionu Totenhema. Sportski novinari u Londonu, prema izveštajima koje su objavili, zgranuti su da je beogradski klub imao podršku iz lože i sa severne tribine uprkos zabrani prodavanja karata svojim navijačima za meč u Londonu od strane UEFA (zbog nesportskog navijanja ne kvalifikacionom meču u Helsinkiju).

Naime, u izveštajima se pominje da je najmanje 150 ljudi bilo u loži i glasno navijalo za Crvenu zvezdu, a ispod videa koji o tome svedoči piše: Nismo sigurni da podržavaju Totenhem.

Koliko god Englezima buka iz lože bila čudna pravilnik nije prekršen jer je svaki od prisutnih u London stigao dozvoljenim "korporativnim tokom" - kao prijatelj kluba. Razlog za vest nalazi se baš u tome - kako se navodi "iskorišćena je rupa u pravilniku i ovi navijači su deo dozvoljenog korporativnog paketa, kojim se zaobišla suspenzija".
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Магареће уши

23.10.2019. 10:47

Жао ми је тих навијача. Толики пут и вероватно и трошкови а било је туга гледати!

Ljubitelj

23.10.2019. 11:33

Ajmo sad ponovo kazna kad ne postujete odluku da nema gostujucih navijaca. Prazan stadion Rajko Mitic? Naucice vas uefa pameti kad u Srbiji nema ko...