MILOJEVIĆ O BUNjEVČEVIĆU: On me je prvi doveo u Zvezdu i zaposlio

Z.Ć./ Novosti online

21. 10. 2019. u 22:00

МИЛОЈЕВИЋ О БУЊЕВЧЕВИЋУ: Он ме је први довео у Звезду и запослио
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević se pred meč sa Totenhemom prisetio svog prijatelja Gorana Bunjevčevića, koji je igrao za oba kluba u svojoj karijeri

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je izrazio zahvalnost Totenhemu koji će na poluvremenu utakmice odati počast legendarnom Goranu Bunjevčeviću, koji je preminuo prošle godine, a nosio je dres oba kluba.

- Moj prvi dolazak kao trenera u Omladinsku školu Crvene zvezde vezujem za Gorana Bunjevčevića. On je bio taj koji je dao "zeleno svetlo" i zaposlio me. Bio mi je veoma drag, sportski je živeo i voleo fudbal. Veliki zvezdaš i čovek koji je mnogo dao srpskom fudbalu, rekao je Milojević.

U poluvremenu utakmice između Totenhema i Crvene zvezde biće odata počast Goranu Bunjevčeviću.

"Ovaj gest Totenhema pokazuje koliko su oni veliki klub. Totenhem nije samo fudbalski klub, nego jednostavno klub koji mnogo vodi računa o takvim stvarima. Dosta toga znam od mog saradnika koji je bio ovde na edukaciji i on mi je pričao o Poćetinu ne samo kao treneru, to je evidentno, mnogo više o njemu kao čoveku. Jedan veliki naklon imaju od mene“, dodao je Milojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

hmmm Zvezdaš zvani trancer

22.10.2019. 06:21

Neka je Blažen pomen duši Gorana Bunjevčevića ali tu je pogrešio! Valjda i on vidi šta je uradio! Samo spor. jalov “zglobnjak”, bez žara, kreacije, presinga i svega ostalog što čini savremeni fufbal!