Valverde želi da se utakmica sa Real Madridom igra u Barseloni uprkos protestima

Beta

17. 10. 2019. u 23:50

Валверде жели да се утакмица са Реал Мадридом игра у Барселони упркос протестима
Trener fudbalskog kluba Barselona Ernesto Valverde izjavio je danas da želi da se utakmica sa Real Madridom igra na stadionu Kamp nou, uprkos najavljenim protestima u gradu tog dana

Trener fudbalskog kluba Barselona Ernesto Valverde izjavio je danas da želi da se utakmica sa Real Madridom igra na stadionu Kamp nou, uprkos najavljenim protestima u gradu tog dana.

La liga želi da duel zakazan za 26. oktobar izmesti domaćinstvo u Madrid zbog bezbednosnih razloga, što bi značilo da bi se druga utakmica u sezoni dva kluba igrala u Barseloni.

Valverde je naveo da igrači Barselone i on žele da raspored ostane nepromenjen i da se tako pokaže da utakmica može da prođe mirno uprkos problemima u Kataloniji.

Separatističke grupe su pozvale pristalice da dođu u Barselonu na dan utakmice i tako izraze nezadovoljstvo odlukom Vrhovnog suda da osudi na zatvor devet njihovih lidera. Postoje i predlozi da se i odloži utakmica. Klubovi imaju rok do ponedeljka da odgovore na zahtev Fudbalskog saveza ŠpanijePratite nas i putem iOS i android aplikacije