Hakan Čalhanoglu: Mi podržavamo našu naciju 100 odsto

Novosti online

15. 10. 2019. u 11:49

Хакан Чалханоглу: Ми подржавамо нашу нацију 100 одсто
Demirel i njegovi saigrači imali su, u gostima, u Parizu slavlje sa svojim navijačima i ponovo su iskoristili priliku da pošalju zabranjenu poruku svetu

Uprkos strogoj zabrani mešanja političkih poruka u fudbal reprezentativci Turske, tokom Kvalifikacija za EP 2020. ne prestaju vojničkim pozdravom da promovišu i podržavaju Erdoganovo slanje trupa u Siriju na pohod protiv Kurda.


Demirel i njegovi saigrači imali su, u gostima, na nacionalnom stadionu u Parizu posle utakmice sa Francuskom slavlje sa svojim navijačima i ponovo su iskoristili priliku da pošalju zabranjenu poruku svetu, zbog čega je čak i ministar sporta u Italiji Vinćenco Spadafora poslao pismeni zahtev predsedniku UEFA Aleksandru Čeferinu u kom ga moli da se Istanbulu oduzme domaćinstvo finala Lige šampiona 30. maja 2020. godine.


- Mi podržavamo svoju naciju 100 odsto – rekao je za Sport Mediaset turski reprezentativac i igrač Milana Hakan Čalhanoglu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

GORAN

15.10.2019. 12:08

Tako se bori za naciju a ne kao nasi i one bi Babe bolje igrale fudbal u Turskoj igra samo 4 igraca u stranim klubovima a kod nas svi skoro. To znaci da selektor vise nebi trebao da saziva igrace koji su u inostranstvu nego dati sansu nasim igracima iz nasih klubovi.

a mi ne smemo da uzvikujemo...

15.10.2019. 12:20

...Kosovo je Srbija!Nije problem...Ali u cemu je razlika?I po kojim arsinima se meri razlika izmedju "Turskog" i Srpskog patriotizma"?U Bosni napravise od "Federacije-Federaciju"..Uz obaveznu zabranu!!!Niti Hrvati sa Hrvatima,niti Srbi sa Srbima,vec po sili "zakona"uz Muslimane!Na kraju krajeva,ako je moralo biti deobe,onda svako svome,uz posedovne listove!Dovde moje,odavde tvoje-vase i DOVIDJENJA DRUSTVO STARO!Odvajas Kosovo,naravno...I gle cuda,Srbi ne mogu sa Srbima...Nego sa Siptarima!Cudno?

Donrivoje038

15.10.2019. 13:06

Ah ouiiiiii bombardovati zene i decu to vi zoveti ponos na naciju ! Stvarno vi ste velika navija !!!

Rh-

15.10.2019. 14:17

Da smo i mi 98-me i 99-te imali današnju Rusiju uz sebe, ne bi se sad bakćali sa Kurtom i Murtom. A fudbal jeste politika. Uefa i Fifa su van UN.

Ja Paja

15.10.2019. 14:53

pa sada bi Amerikanci trebali da ih bombarduju kao nas onomad,da bi bila sprecena humanitarna katastrofa i etnicko ciscenje...ili je Amerima, Kurdistan manje interesantan od Kosova...smrdljiva NATO alijansa...

Baneton

16.10.2019. 08:03

Ma koga boli uvo sta vi podrzavate! Ne postujete pravila? Ponasate se divljacki na sportskim priredbama? Prezentujete rat umesto fer pleja? Hajte vi gospodo vasoj kuci pa tamo igrajte sami sa sobom! Sa normalnim ljudima se necete mesati!