LALATOVIĆ ZA NOVOSTI: Incident u Italiji je bio planiran, kapiten Breše se izvinjavao

S.Bajić

13. 10. 2019. u 10:30

ЛАЛАТОВИЋ ЗА НОВОСТИ: Инцидент у Италији је био планиран, капитен Бреше се извињавао

Nenad Lalatović foto M.Vukadinović

Trener Vojvodine sinoć po dolasku u Novi Sad komentarisao dešavanja u Italiji

PO povratku u Srbiju, sinoćnešto posle 21.30 časova, Nenad Lalatović, trener Vojvodine je za “Novosti” po izlasku iz aviona potvrdio da ima utisak da je incident na utakmici sa Brešom bio planiran.

- U prvih 15-20 minuta utakkmice, sudija je radio neverovatne stvari, posebno za prijateljski duel. Svirao je nepostojeći penal pa je i Brešin kapiten došao do naše klupe da se izvini za takvo suđenje. Pitao sam arbitra zašto tako sudi. Vojvodina je veliki klub, Srbija je velika sportska zemlja i moraš imati poštovanja prema nama. U jednom trenutku sam rekao ”ajde bre više” i mahnuo rukom a on me isključio, rekao je Nenad Lalatović i nastavio u jednom dahu da komentariše suđenje u Italiji.

- Reakcija i naših i Brešinih igrača je ista u smislu, idemo sa terena , nećeš više da nas ponižavaš, čak je i Baloteli komentarisao i sportskim gestom pokazao. Posle par minuta vratili smo se na teren, nastavili. Suđenje se popravilo, pokazali smo se u dobrom svetlu i smatram ostavili dobar utisak.

PROČITAJTE JOŠ: LALATOVIĆ POSLE HAOSA U ITALIJI: Albanci su krivi za prekid, Kosovo je bilo i ostaće deo Srbije

Na kraju se Lalatović dotakao i onoga o čemu bruje svi mediji, sukob Srba i Albanaca u drugom poluvremenu i konačnog prekida meča.

- Međutim, zatim su se pojavile albanske zastave i naši navijači su bili isprovocirani i utrčali su na teren a sa preke strane ograde ih je čekala grupa od 20- 30 ljudi koja je donela te zastave. Na svu sreću nije došlo do direktnog susreta i fizičkog obračuna. Našim navijačima, koji su pokazali da su veliki Srbi i patriote nemam šta da prigovorim ili zamerim i pored tog njihovog postupka. Mi volimo našu Srbiju i naše Kosovo i nismo ravnodušni kada neko dira osećanja prema našoj zemlji- ispričao je u dahu Lalatović.

PROČITAJTE JOŠ: NEMILE SCENE U ITALIJI: Albanci procvocirali, Srbi utrčali - prekinut meč Breše i Vojvodine (VIDEO)



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)