MIHI DRES OD MANČINIJA: Siniša na treningu reprezentacije Italije

V.N.

12. 10. 2019. u 18:30

МИХИ ДРЕС ОД МАНЧИНИЈА: Синиша на тренингу репрезентације Италије

Foto: EPA

Dolazak u Rim, naš trener je iskoristio da ode na trening fudbalske reprezentacije Italije i poseti svog dugogodišnjeg prijatelja Roberta Mančinija

SINIŠA Mihajlović, nakon što je završio drugi krug hemioterapije, vratio se na klupu Bolonje u remiju svojih pulena na gostovanju Laciju (2:2).

Dolazak u Rim, naš trener je iskoristio da ode na trening fudbalske reprezentacije Italije i poseti svog dugogodišnjeg prijatelja Roberta Mančinija, koji sa klupe predvodi "azure".

U pratnji svoja dva sina, Mihajlović je došao na trening fudbalera Italije, a tom prilikom Mančini i čelniici tamošnjeg fudbalskog saveza su mu uručili zeleni dres njihove reprezentacije sa brojem 11 i njegovim prezimenom. Njih dvojica gaje dobre odnose još sa kraja dvadesetog veka, kada su bili saigrači u Laciju, a Mančini je i trenirao Sinišu u istom klubu, dok je u Interu Mihajlović svoju trenersku karijeru započeo baš kao pomoćnik italijanskog stručnjaka.

Kada je naš trener objavio vesti o svojoj bolesti, Mančini je bio među prvima koji se oglasio porukom podrške: "Ti si mnogo jak, čekam te da igramo padel!" - što je dokaz ogromnog prijateljstva između njih dvojice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)