Burmaz i Pantović ponosni zbog debija za Zvezdu

Beta

12. 10. 2019. u 13:27

Бурмаз и Пантовић поносни због дебија за Звезду

foto: FK Crvena zvezda

Istakli su da se okreću obavezama u omladinskoj ligi, kao i Ligi šampiona za igrače do 18 godina, u kojoj imaju četiri boda iz dve utakmice
Mladi fudbaleri Crvene zveze Borisav Burmaz i Miloš Pantović izjavili su da su ponosni zbog debija za prvi tim tog kluba.

- San svakog dečaka koji počne da se bavi fudbalom je da debituje za najveći klub na Balkanu i drago mi je što sam sa 17 godina imao priliku da to osetim. Sve se brzo dešavalo i veoma sam srećan zbog prvih seniorskih minuta - rekao je Pantović za sajt kluba.

Dvojica omladinaca su debi za prvi tim imali u četvrtak, u pobedi 8:0 nad Trepčom u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Pantović je naveo da može da bude zadovoljan svojim i Burmazovim nastupom, dok je Borisav dodao da je zahvalan treneru Vladanu Milojeviću na ukazanom poverenju.

- Ceo život sanjam da debitujem za Crvenu zvezdu i ovo je jedan od najlepših osećaja koje sam doživeo. Igrali smo sjajnu utakmicu i možemo da budemo zadovoljni pristupom i ubedljivom pobedom. Minuti u prvom timu su dodatna motivacija da nastavim naporno da radim - kazao je Burmaz.

Istakli su da se okreću obavezama u omladinskoj ligi, kao i Ligi šampiona za igrače do 18 godina, u kojoj imaju četiri boda iz dve utakmice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije