STOLICA GAĐA PRVU TROJKU: Mlada reprezentacija Srbije gostuje u Bugarskoj

V.N.

11. 10. 2019. u 08:10

СТОЛИЦА ГАЂА ПРВУ ТРОЈКУ: Млада репрезентација Србије гостује у Бугарској

Ilija Stolica selektor mlade reprezentacije Srbije

Mlada reprezentacija Srbije posle neuspešnog starta, promene selektora, danas u Sofiji igra treći kvalifikacioni meč grupi 5 za Evropsko prvnestvo protiv Bugarske

MLADA reprezentacija Srbije posle neuspešnog starta, promene selektora, danas u Sofiji igra treći kvalifikacioni meč grupi 5 za Evropsko prvnestvo protiv Bugarske (18.00, SK 1).

Koliko je sa tri treninga od svoje filozofije igre uspeo u talentovane momke da usadi novi selektor Ilija Stolica videće se danas u glavnom gradu Bugarske. Ako je suditi prema njegovom dosadašnjem radu, treba očekivati ofanzivnu igru jer, uostalom, u sastavu ima veoma dobre ofanzive počevši od Luke Adžića, preko Dejana Joveljića, Dušana Vlahovića, Filipa Stuparevića i efikasnog Slobodana Tedića.

Odlazeći u Bugarsku, Stolica je i rekao da je obaveza njegove selekcije da proba da nadoknadi zaostatak za rivalima, što znači da će "orlovi" napasti rivala sa željom da zabeleže prvu "trojku".

Utakmica se igra na stadionu Slavije u Sofiji, a sudi Georgi Kruašvili iz Gruzije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

slavko

11.10.2019. 11:27

Bravo za sastav , kao da ga je kokeza pravio ,nisi glup svaka cast zato si na tom mestu.

Pavle

12.10.2019. 12:45

@slavko - Ma, koji ti bree sport pratiš ili ti je sever udario u glavu?!! Stolica, bravoo za sastav i stručni štab! Gospodin si u svakom smislu, i u ovoj sredini te samo ova deca i zaslužuju! Samo naapred momci!