SINIŠA Mihajlović nije prisustvovao revijalnoj utakmici, koju su veterani Bolonje i Real Madrida igrali u čast 110. godišnjice kluba sa "Renata Dal Are", ali se putem video poruke zahvalio legendama španskog kluba na iskazanoj podršci, a svima u Bolonji, navijačima na svemu što čine da mu dani, kada se bori sa leukemijom, protiču u pozitivnoj atmosferi.

- Žao mi je što nisam mogao da prisustvujem, skoro sam izašao iz bolnice i hteo sam da odem kući kako bih proveo neko vreme sa porodicom. Nadam se da razumete... Hvala svim navijačima Bolonje i klubu na svemu što je uradio za mene. U teškim trenucima ostali ste blizu mene i dali mi snagu. Borim se sa bolešću i siguran sam da će biti sve dobro na kraju, da ću pobediti - rekao je Siniša.

Posebno se zahvalio Kristijanu Karembeu i Klarensu Sedorfu, sa kojima je bio saigrač.

- Hvala i Real Madridu što je došao u Bolonju da uveliča proslavu, ceo grad mora da bude ponosan. Zahvaljujem se i mojoj braći Karembeu i Sedorfu na velikoj podršci. Volim vas momci - emotivno je završio Miha.

Trener Bolonje je odradio drugi set hemioterapija na klinici u Bolonji, trenutno se odmara u Rimu u krugu porodice i sprema se za poslednji, treći, set terapija. Ukoliko on bude uspešan kao prethodna dva i rezultati budu dobri, lekari su spremni da urade i presađivanje koštane srži.

KAREMBE: MIHA JE VELIKO SRCE

KRISTIJAN Karembe ima poseban odnos sa Mihajlovićem, sa kojim je igrao u Sampdoriji.

- Siniša je rođeni pobednik, veoma jak karakter, veliko srce i verujem da će pobediti bolest. Nikad nije lepo pričati o ovoj temi, ali svi mi njegovi prijatelji moramo da budemo uz njega, da mu dajemo podršku. Grad Bolonja i navijači nam pokazuju na koji način moramo da se ujedinimo u ovakvim situacijama. Hvala im na tome, mi smo svi uz Mihu.