Tumbaković i Milivojević: Svaki meč u dresu Srbije zahteva isti pristup

Novosti online

09. 10. 2019. u 21:14

Тумбаковић и Миливојевић: Сваки меч у дресу Србије захтева исти приступ

Tumbaković i Milivojević Foto: FSS

Pred nama je mnogo posla, moramo da koristimo svaki trenutak i svaku utakmicu, tako da nas i sada očekuje zahtevan meč – jasan je Tumbaković

Fudbalere Srbije u četvrtak (20.45) u Kruševcu očekuje prijateljski meč sa Paragvajem, posle čega će izabranici Ljubiše Tumbakovića igrati i sa Litvanijom u Viljnusu u kvalifikacijama za EP (ponedeljak).


Uooči tih mečeva su se medijima obratili selektor Tumbaković i Luka Milivojević.


- Upoznali smo se sa rivalom, pogledali njihove utakmice i predstavili šta želimo u meču sa Paragvajem. I nećemo sada o Litvaniji, fokus je na onome što očekujemo u ovom meču u Kruševcu – rekao je Tumbaković.


PROČITAJTE JOŠ: Tumbaković naknadno pozvao Rockova


Veću težinu definitivno ima predstojeće gostovanje, mada se Tumbaković sa tim ne slaže.


- Kad se nosi dres Srbije niko ne može i ne sme da pravi razliku između rivala. Svaka utakmica je važna i zahteva mobilnost i ja verujem da će tako biti i protiv Paragvaja. Pred nama je mnogo posla, moramo da koristimo svaki trenutak i svaku utakmicu, tako da nas i sada očekuje zahtevan meč – jasan je Tumbaković.


Kapiten Kristal Palasa je naglasio da nema razlike kod protivnika.


- Ne pravim razliku između rivala, svaka utakmica u dresu Srbije zahteva isti pristup i angažman, maksimalan i odgovoran – rekao je Luka Milivojević.- Tako će biti i protiv Paragvaja, bez obzira što se radi o meču koji se vodi kao prijateljski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije