Vučić: Po povratku u Beograd ću objaviti koliko para smo dali Partizanu i Zvezdi

Tanjug

24. 09. 2019. u 17:31

Вучић: По повратку у Београд ћу објавити колико пара смо дали Партизану и Звезди

Detalj sa derbija Foto: M. Vukadinović

Cifre ću izneti zbog pravih navijača Paritzana, i pravih navijača Zvezde, a ne zbog političkih aktivista da zaista znaju šta se desava i koliko smo novca dali - rekao je Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će po povratku iz Njujuorka objaviti tačan iznos novca dat Partizanu i Zvezdi i da će se tada znati koji je klub navodno nečiji ljubimac.


- Da ne bih ulazio u te odvratne priče gde državu koriste za pravdanje poraza ili veličanje uspeha, po povratku u Beograd lično ću izaći sa kompletnim ciframa, a brdo para smo dali i Partizanu i Zvezdu. Da vidi narod ko je čiji ljubijmac i koliki je Vučić peder -rekao je predsednik novinarima upitan ko je ljubimac države - Zvezda ili Partizan i gde je više novca odlazilo:


- Cifre ću izneti zbog pravih navijača Paritzana, i pravih navijača Zvezde, a ne zbog političkih aktivista da zaista znaju šta se desava i koliko smo novca dali.


PROČITAJTE JOŠ: Vučelić: Terzić se ponaša kao da ima punomoć od države da govori o fudbalu; Da li je neko njemu oteo obraz?


- Uvek je lakše da imate izgovore za svoje neuspehe da budete velike žrtva ili veliki junak za svoj uspeh. To ćete ubudiće manuti preko grbače države jer ćemo jednom zavuke da izađemo sa sivm podacima - rekao je predsedik.


Predsednik, koga navijači često "krive" za situaciju u fudbalu, jer je više puta naglasio da navija za Crvenu Zvezdu i time je favorizuje, rekao je da će saopštiti konkretne cifre, jer je to važna stvar.


- To je važno da vide zašto sam peder, a koliko bi trebalo nekima da dam da ne bih bio peder - prokomentarisao je predsednik alidirajući na poslednji derbi i skanidanja navijača Partizana "Vučiću pederu".


PROČITAJTE JOŠ:STOJKOVIĆ NIJE FAULIRAN: Sudijski ekspert FSS Igor Radojčić ocenio da je Zvezda oštećena u večitom derbiju


Sa tačnim cifrrama će izaći upravo zbog tih, kako je naveo, šupljih priča o favorizovanju jednog ili drugog kluba.


Mnogima će biti neprijatno kada čuju i vide te podatke, rekao je Vučić.


PROČITAJTE JOŠ: PARTIZANOV HEROJ SAMOKRITIČAN; Suma: Razumem one koji nisu verovali u mene


Podsetio je da je i on bio deo stadiona i da zna da mladi ljudi uvek misle antirežimski, da misle da su snaga i da će se boriti protiv vlasti, bez obzira da li je ona njabolja ili najgora te da zna da svi neće poštovati ono što kaže.


- Kada budu čuli koliko smo novca dali narod će reći šta ste im davali tolike pare - rekao je predsednik i dodao da će se svi iznenaditi, jer narod misli da država ne daje pare, da oni umiru od gladi i da im je mnogo teška situacija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (44)

Vladimir Lo

24.09.2019. 17:48

Isto tako da se objavi koliko su Košarkaški klubovi dobili za vreme predsednika Tadica, pogotovu od Telekoma kao drzave firme

Vladimir Đorđević

24.09.2019. 17:54

Tako je predsedniče. Dosta je da vas ucenjuju i prozivaju oni koji su državu doveli na rub egzistencije po svim pitanjima, takođe i njihovi simpatizeri oni koji ne znaju ni što su za njih glasali.

Vanja

24.09.2019. 18:01

I treba da se zna crno, na belo...ili crveno na belo...dosta je vise prozivki Vucic daje sve od sebe i sad umesto u Njujorku da razmislja o Kosovu on treba da se bavi Partizanom i Zvezdom! Ostavite coveka, sta god da uradi - ne valja! Strasno!

Nikola

24.09.2019. 18:03

Večito se fudbalski klubovi, i to pre svega Zvezda i Partizan, žale dok drugi klubovi ćute i zadovoljni su koliko god da dobiju od države.

Nevena

24.09.2019. 18:16

Garantujem da je Partizan od drzave dobio vise novca nego Crvena Zvezda. Kada se objave cifre, sve insinuacije da je Zvezda povlascena od strane predsednika pasce u vodu.

Janko

24.09.2019. 18:19

Građani i treba da čuju od Predsednika koliko je novca dato Zvezdi i Partizanu, a ne samo da slušamo kuknjavu kako im je teško i ne mogu da reše probleme bez pomoći države.

Serbinator

24.09.2019. 18:51

Jedno je sigurno, mnogo više se daje novca u oba naša najpoznatija kluba, zato i igraju u Evropskim takmičenjima.

Miloš

24.09.2019. 19:16

Država danas ulaže podjednako u oba naša kluba, a ne kao za vreme žutih kada su sve pare išle samo jednom klubu

Maja

25.09.2019. 06:45

Narod će dobiti tačnu informaciju o novcu koji su dobili fudbalski klubovi.