Vezni fudbaler Voždovca Nemanja Nikolić, pred duel protiv bivšeg kluba Crvene zvezde, kaže da njegov tim želi da nastavi uspon u formi.

- Želimo da se nadigravamo i pokažemo da možemo da pariramo najboljim ekipama u našem prvenstvu. U poslednjih nekoliko kola smo pokazali da dižemo formu i da igra našeg tima postaje sve prepoznatljivija. Hoćemo taj trend da nastavimo sutra - rekao je Nikolić na konferenciji za medije, a prenosi klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ: U sredu dve zaostale utakmice Super lige Srbije

Sportski direktor Jovan Damjanović, u odsustvu trenera Radeta Kokovića zbog obaveza na sticanju UEFA PRO licence, kaže da je Crvena zvezda u kremu evropskog fudbala polsednje dve godine i da je zato motiv Voždovca još veći.

- Imamo ozbiljan igrački kadar, to smo dokazali u prošlom meču u Novom Sadu. Ekipa je izuzetno selektirana sa mnogo talentovanih igrača i kvalitetnim iskusnim igračima koji su im prava podrška. Sutra je za nas ključna reč "igra". Ne želimo da se "borimo i tako dalje", nećemo da koristimo te fraze, već da pokažemo sav talenat - naveo je on.

Zaostala utakmica 3. kola Superlige Voždovac - Crvena zvezda igra se sutra od 19 sati na "krovu", čiji je kapacitet smanjen iz bezbednosnih razloga na 1.650 mesta.