SUMA JUNAK DERBIJA: Mogu još bolje

M. Blažić

ponedeljak, 23. 09. 2019. u 00:40

СУМА ЈУНАК ДЕРБИЈА: Могу још боље

Sejduba Suma Foto: N. Paraušić

Vrlo važna utakmica za nas, sve je bilo u koncentraciji, taj ko je tu bio bolji - pobedio je. Ušao sam s klupe, znao šta da radim - rekao je Suma

UPORNOST i snalažljivost u kombinaciji sa hirurški preciznim udarcem, i Sejduba Suma je izrastao u junaka 161. večitog derbija. Omaleni vezista je pre dve godine u Humskoj zatresao mrežu velikog rivala sa bele tačke, ali je ovo bilo nešto posebno, kako za njega, tako i za ekipu i za navijače.


- Znao sam šta umem. Hvala na poverenju svima i hvala im što su verovali da mogu bolje nego ranije. Na meni je bilo da se odužim ekipi. Vrlo važna utakmica za nas, sve je bilo u koncentraciji, taj ko je tu bio bolji - pobedio je. Ušao sam s klupe, znao šta da radim. Mogu ja još mnogo bolje - presrećno je konstatovao Miloševićev džoker.


PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN PRESLIŠAO ZVEZDU: Suma i Tošić za trijumf u derbiju


Sumino radovanje posle postignutog gola je donelo mnogo bure, pa je gotovo ceo Zvezdin tim skočio na omalenog vezistu.


- Nisam provoricao, slavio sam gol. Ovo je derbi, kada postigneš gol, onda ga slaviš, ne stojiš mirno. Nisam mogao da trčim 100 metara do naših navijača. Tu sam postigao gol i tu sam se radovao, nisam nikoga provocirao. Ovo su vrlo važni bodovi za nas, ponovo smo u igri. Značajna pobeda je za navijače, ali i za mene lično - zaključio je Suma.

Komentari (1)