ZRENjANINCI BODRILI PARTIZAN: Blizanci deo crno-bele avanture

B.GRUJIĆ

petak, 20. 09. 2019. u 13:07

ЗРЕЊАНИНЦИ БОДРИЛИ ПАРТИЗАН: Близанци део црно-беле авантуре

Foto: B.Grujić

Devetogodišnji blizanci Aleksa i Vanja Radulović, iz zrenjaninske fudbalske akademije "Bambi" koju uspešno vodi rođeni brat Zorana Bambija Tošića, Darko, oduševljeni su crno-belom avanturom iz banatske ravnice

Da su deca ukras sporta, ali i moćne energije koja pokreće, najbolje se videlo na utakmici Partizana u Ligi Evrope, gde na tribinama stadiona u Humskoj, dečija mašta i težnja da postignu uspeh u fudbalu, nije bila samo običan dekor, već bitan stimulans crno-belim fudbalerima u duelu sa holandskim AZ Alkmarom.

Devetogodišnji blizanci Aleksa i Vanja Radulović, iz zrenjaninske fudbalske akademije "Bambi" koju uspešno vodi rođeni brat Zorana Bambija Tošića, Darko, oduševljeni su crno-belom avanturom iz banatske ravnice.

- Utakmica je bila sjajna, nismo pobedili, ali smo se proveli nezaboravno na istočnoj tribini - uglas ističu Aleksa i Vanja Radulović.

Takođe Zrenjaninci, ali iz tabora Proletera, braća Domazet, devetogodišnji Aleksa i dve godine stariji Mihajlo, iz Humske su poneli nezaboravne impresije.

- Bili smo u crveno-belim Proleterovim trenerkama, ali nismo odudarali od kompletnog ambijenta u crno-belom, bodrili smo Partizan i svi smo bili kao jedan- detinje iskreno kažu za "Novosti" braća Domazet.

Nekadašnji fudbaler Proletera i veliki Partizanovac, Savo Martinović, ispratio je i u kasnim večernjim satima dočekao svog Božidara, pa su onda produžili u Banatsko Karađorđevo, gde žive.

- Božidar je oduševljen, sve drugo je manje bitno.Doći će i pobede - prokomentarisao je Savo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)