JAVILA SE KUVARICA KOJA JE POMAGALA RONALDU: Siromašni i plašljivi Kristijano je dolazio kod mene svako veče da mu dam besplatan hamburger (FOTO+VIDEO)

Novosti online

20. 09. 2019. u 09:52

ЈАВИЛА СЕ КУВАРИЦА КОЈА ЈЕ ПОМАГАЛА РОНАЛДУ: Сиромашни и плашљиви Кристијано је долазио код мене свако вече да му дам бесплатан хамбургер (ФОТО+ВИДЕО)
Pojavili bi se ispred restorana i kada bi ostalo nekoliko hamburgera, naš menadžer bi nam dao dopuštenje da im ih damo. Jedan od njih bio je i Kristijano Ronaldo koji je sigurno bio najplašljiviji

Emotivna ispovest Kristijana Ronalda Pirsu Morganu i intervjuu za emisiju "Dobro jutro, Britanijo", otkrila je neke nove detalje i nove strane ličnosti jednog od najboljih fudbalera sveta.

Dobro je bila poznata priča da je Ronaldo živeo veoma siromašno, ali sada je otkrio da se često dešavalo da nije imao ni šta da jede, to se dešavalo i kada je stigao na Sportingovu akademiju.

Međutim, Portugalac je sada ispričao kako su mu tada pomagale tri radnice iz obližnjeg "MekDonaldsa" koje su njemu i njegovim drugovima davale hamburgere koje nisu uspele da prodaju tog dana i da su tako se prehranjivali.

- Imao sam 12 godina i nisam imao novca. Živeo sam s drugim igračima svojih godina iz drugih delova Portugalije. Bilo mi je jako teško bez porodice. Sećam se da je tamo bio MekDonalds u kojem smo dobijali ostatke hamburgera koji nisu prodani. U njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, i još dve devojke. Nadam se da će mi ljudi pomoći da ih pronađem - rekao je Kristiano Ronaldo i pokrenuo potragu za devojkama koje su mu donosile hamburgere. Zamolio je pratioce na društvenim mrežama da mu pomognu, a misija je delimično ispunjena.

Jedna od žena koje su davale Ronaldu hamburgere izašla je u javnost i rekla kako će rado prihvatiti njegov poziv za večeru. Njeno ime je Paula Leka.

- Pojavili bi se ispred restorana i kada bi ostalo nekoliko hamburgera, naš menadžer bi nam dao dopuštenje da im ih damo. Jedan od njih bio je i Kristijano Ronaldo koji je sigurno bio najplašljiviji. Oni su dolazili skoro svake večeru - rekla je Paula za za radio "Renascencu".

Paula Leka

Bilo je to početkom 2000. godine kada je Portugalac igrao u omladinskom pogonu Sportinga iz Lisabona i sam je priznao nekoliko puta da je to bilo jako teško razdoblje za njega. Živeo je u jako teškim uslovima i to bez porodice koja je ostala u Madeiri, njegovom rodnom mestu.

- I dalje se smejem zbog svega toga. Rekla sam sinu koji mi prvo nije verovao jer mu je bilo teško zamisliti da je njegova majka davala Ronaldu hamburgere. Moj muž je znao za to jer je nekoliko puta dolazio po mene na posao i znao je viđati Kristijana - rekla je Paula.

Ronaldo je rekao da bi voleo da radnice MekDonaldsa dođu kod njega na večeru kako bi im se odužio, a Paula je poručila kako će rado prihvatiti poziv.

- Prva stvar koju ću mu reći biće "Hvala", a onda ćemo razgovarati i prisetiti se prošlih vremena - kaže Paula Leka.

Druga žena koja je hranila Portugalca bila je Edna, no Paula kaže kako s njom više nije u kontaktu i ne zna gde se ona nalazi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Lik iz mase

20.09.2019. 11:46

Što ja mrzim ljude koji nešto rade da bi se posle hvalili. I nije davala svoje, ovo je politika svakog skoro restorana-pekare. Ne volim Ronalda, ali ovo mi je njeno odvratno. "5 minuta slave radnice iz Meka". Pi. Nije bitno šta radi, ali ovo je kako ona razmišlja.

Dobrivoje038

20.09.2019. 12:53

@Lik iz mase - Oh lalala prestanite da mrzite druge, to je vrlo neprijatna bolest, zavrsit ce te da mrzite sam sebe...to bi bilo strasno za vas i svix onix koji su oko vas !!!!

Мики Србенда

20.09.2019. 12:14

Лепо од њега што је испричао своју интимну и не тако блиставу прошлост које се не треба стидети, више пута је доказао да је хуман и добар породичан човек.

Biljana

20.09.2019. 12:33

Nisi ti Lik iz mase, ti si Lik iz mraka. Nije se ona eksponirala, ni trazila neku javnu paznju. Ovo je jedna zaista lepa prica koja je pocela tuzno a zavrsila se srecno. Da je malo vise dobrote i pamcenja medju ljudima, pa da se, kad se izvucemo iz bede, zahvalimo onima koji su pomogli, i da i sami pomognemo kad god mozemo.