PARTIZAN OPET POSLAO NAJLEPŠU SLIKU U EVROPU: Deca iz svih krajeva Srbije i Republike Srpske navijali u Humskoj (FOTO / VIDEO)

B.Ca

19. 09. 2019. u 19:39

ПАРТИЗАН ОПЕТ ПОСЛАО НАЈЛЕПШУ СЛИКУ У ЕВРОПУ: Деца из свих крајева Србије и Републике Српске навијали у Хумској (ФОТО / ВИДЕО)

Foto M.Vukadinović

Dečaci i devojčice iz svih krajeva Srbije, Republike Srpske, posebno oni sa Kosova i Metohije i njihovi vršnjaci iz škola fudbala iz Beograda i okoline ulepšali su večeras tribine stadiona Partizana

NISAM oka sklopio čitave noći! Jedva sam čekao da krenemo u Beograd, na utakmicu. I sad smo ovde i idemo na Zapad da navijamo za najjači klub, za naš Partizan! Treniram fudbal već četiri godine i želeo bih da i ja jednom zaigram baš ovde!

Govori uzbuđeno devetogodišnji Teodor Bartula, iz okoline Sokolca, u Republici Srpskoj. Sa trenerima i drugarima iz kluba putovao je šest sati da bi sinoć sa tribina stadiona Partizana, gledali startni meč u Ligi Evrope sa holandskim AZ Alkmara.

- Prvi put su u Beogradu, mnogi od njih prvi put na stadionu. Ovo je za njih veliki događaj. Put nam je prošao prelepo, u pesmi i smehu - kaže nam trener Aleksandar Skoko. - Blago Partizanu sa ovakvim navijačima!

Na hiljade mališana iz svih delova Srbije, Republike Srpske, Kosova i Metohije, kao i njihovi vršnjaci iz Beograda ulepšali su sinoć tribine stadiona partizana. Reke dečaka i devojčica počele su da se slivaju ka Humskoj nekoliko sati pred početak utakmice. Iskrcavali su se iz autobusa pristizalih iz svih krajeva zemlje. Vijorile su se zastave, pevale navijačke pesme, orio smeh...

PROČITAJTE JOŠ: VELIKA PODRŠKA PARTIZANU: Zrenjaninci, Subotičani i Novosađani euforični "Očevi nam sigurno zavide!“, Srpska peva "napred crno-beli ooo..." (FOTO)

- Sanjao sam da će doći ovaj dan. Presrećan sam što ću gledati Partizan uživo i to na ovakvoj utakmici. hajdemo svi - Mi smo grobari, najjači smo, najjači" - govori nam i peva Veljko Paunović (12), koji je sa još 50 drugara došao iz Gnjilana. Među njima ima i "Zvezdinih" navijača.

- Važna je igra, prijateljstvo, sport - kaže nam trener Goran Paunović. - ovo je jedinstvena prilika za ove mališane da gledaju meč uživo. A danima su samo o njemu pričali i dolasku u Beograd. Veliki je to događaj za sve njih.
Foto K.Mihajlović


Stigli su i mališani iz Kosovskog Pomoravlja, Sombora, Iriga, Novog Pazara, Blaza, Niša, Leposavića, Trebinja, Crvenke, Kotor varoši, Nakova, Laktaša, Rogatice, Višegrada, Doboja, Subotice, Užica, Novog Sada... Među njima i najmlađi fudbalero od pet i šest godina. A već stigli na utakmicu!

Foto K.Mihajlović

ZA CEO ŽIVOT

IZ Kozarske Dubice u Republici Srpskoj stigao je autobus pun dece. Među njima ima i fudbalera i košarkaša i navijača za druge timove. A svi sinoć složni u pesmi i podršci partizanu.

- Pričamo kolega i ja da je čak ova kazna ispala fenomenalna prilika za sve ove mališane da dožive neverovatno iskustvo, veče za pamćenje za ceo život - kaže nam vodič Mišo Drljić. - Od uzbuđenja nisu ni spavali, samo su o ovome danima pričali.


Foto K.Mihajlović

AJMO CRNO-BELI!PORED dece iz Laktaša u Beogradu su bili i klinci iz Kotor Varoši. Na polasku autobusa se povela i pesma iz mladih grla: "Ajmo crno-beli"! Pred dolazak u Humsku 1, za decu iz Republike Srpske, bila je organizovana i poseta beogradskom zoološkom vrtu.Foto K.Mihajlović

Foto K.Mihajlović
Foto K.Mihajlović

Foto K.Mihajlović

Foto K.Mihajlović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

OKORELI PARTIZANOVAC

19.09.2019. 19:47

Dečice pošaljete sliku u svet kako se navija i kako se voli klub iz duše i srca živeo PARTIZAN i majka SRBIJA

Troter

19.09.2019. 19:48

Tako je mališani pokažite matorcima kako treba da se voli i navija za svoj klub. Napred Partizan!!

Jakov

20.09.2019. 04:46

@Aleksandar - Mozda neko od njih i ne navija za instituciju ali je sigurno da svi vole Partizan!

Aljoša ST

20.09.2019. 08:01

JAdna dečica, čak ni ne pobediše sa igračem više da ih nagrade... Ovako kućama promrzli, gladni i već danas zaboravljeni... Još većina Zvezdaši bili!

Zoran

20.09.2019. 08:17

Jedne sedmice salju gadnu sliku, druge opet lijepu. Samo sto gadna slika uvijek kosta papreno!