TRENER Vojvodine Nenad Lalatović biće danas kažnjen pred Disciplinskom komisijom Fudbalskog saveza Srbije. On će biti sankcionisan zbog crvenog kartona koji je dobio u pauzi između dva poluvremena meča koji je odigran u petak na stadionu "Čair". Njega je arbitar Novak Simović poslao na tribine zbog svađe sa grupom navijača Radničkog.


Lalatovića, prema saznanjima "Novosti", očekuje novčana kazna, ali i suspenzija od nekoliko utakmica na kojima neće biti na klupi svog tima.


PROČITAJTE JOŠ: LALATOVIĆ SAMO PIŠE: Trener Vojvodine ima obavezu da dostavi izjavu posle gafa u Nišu


Inače, protiv trenera Vojvodine vodiće se i odvojeni, novi, postupak pred Discplinskom ili Etičkom komisijom FSS za tvrdnje koje je izneo direktno u kameru tokom prenosa meča, kada se istoj grupi navijača Radničkog obratio da će, pošto su ga izvređali, otkriti sve nameštene mečeve Nišlija dok je on sedeo na njihovoj klupi tokom prošle sezone.


Komesar za integritet takmičenja Ivan Petrić, kao i Disciplinci FSS su od Lalatovića već zatražili pismenu izjavu povodom ovih tvrdnji. Trener Vojvodine se zasada ne izjašnjava o njima, a ukoliko i dalje bude ćutao, preti mu da bude optužen za tešku klevetu koja narušava upravo integritet takmičenja u Superligi.