PENALI o kojima priča fudbalska Srbija, nisu predmet razgovora među fudbalerima Inđije. Novajlije u eliti izgubili su prednost na stadionu "Rajko Mitić" u odmeravanju sa Crvenom zvezdom u subotu uveče za dva minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka. Arbitar Igor Stojiljković iz Zemuna, dva puta je pokazao na belu tačku, a po ocenama izveštača, faul za jedanaesterac dosuđen u 88. minutu dogodio se van 16 metara, dok je drugi, u 90. minutu utakmice, bio očigledan.


- Mi smo došli u Beograd da odigramo hrabro protiv velike Crvene zvezde - kaže Dragan Pilipović, direktor Inđije. - Nisu nas zanimali penali, već pre svega da se pokažemo kao stabilan superligaš koji donosi nešto novo u srpski fudbal. To smo, smatram, prikazali a oko jedanaesteraca ne želimo da se bavimo. To ostavljamo stručnim službama FSS, neka se oni bave time.


PROČITAJTE JOŠ: Vukanović o penalu: Nisam stigao da vidim gde se nalazim kod faula


Srđan Blagojević, trener fudbalera Inđije, međutim, po tom pitanju, nema dilemu.


- Jasno je da se ne sporimo oko toga da li je prvi penal bio ili ne, jer tu nema dileme ni komentara, ali je na nadležnim organima da to analiziraju. Naše je da bavimo terenom i igrom. Mi smo mali, skroman, pošten klub koji želi da se bori za svaki bod u elitnom takmičenju i koji takođe želi da ne bude grešaka na našu štetu - rekao je Blagojević.