NAJBOLjE IZ SADRŽAJA “TIPA”: Predlažu Brašanac, Mitrović, Perović...

Tip

petak, 13. 09. 2019. u 17:26

НАЈБОЉЕ ИЗ САДРЖАЈА “ТИПА”: Предлажу Брашанац, Митровић, Перовић...

Darko Brašanac Foto: EPA

U novom broju lista za kladioničare “Tip” možete pročitati predloge za mečeve predstojećeg vikenda. Predlažu Darko Brašanac, Stefan Mitrović, Slavko Perović...

U novom broju lista za kladioničare “Tip” možete pročitati predloge za mečeve predstojećeg vikenda. Predlažu Darko Brašanac, Stefan Mitrović, Slavko Perović...


* DARKO BRAŠANAC fudbaler Osasune (Španija 1)


SOSIJEDAD - ATLETIKO M. GG

- Atletiko neće lako da dobije ovaj meč, ali će sigurno da da gol. Sosijedad zna da odigra protiv velikih i često ih iznenadi.


* STEFAN MITROVIĆ kapiten Strazbura prognozira Francusku 1


LIL - ANŽE 1

- Lil je skockao ekipu, imaju zaista dobar tim, trebalo bi da dobiju Anže koji je kod kuće vezao tri pobede,igrao odlično, ali u gostima nisu tako jaki. Lion ih je isprašio sa čak 6:0.


* ZORAN MANOVIĆ trener u Švedskoj


ĐURGARDEN – HELSINGBORG 1


- Od svih mečeva, mogu da izdvojim samo jedinicu na Đurgarden. Poraz od AIK-a, učinio je poziciju lidera nesigurnom, pa sada pred svojim navijačima bodovima bi trebalo da su bliži od Helsingborga koji je nedavno smenio trenera.


* SEAD JAHIĆ menadžer iz Slovenije


RUDAR – BRAVO 1

- Rudar ponovo ima novog trenera, trećeg ove sezone. Zbog reprezentativne pauze bilo je dovoljno vremena za upoznavanje sa igračima, pa očekujem da Rudar zabeleži prvu pobedu.


* DEJAN DAMJANOVIĆ (Suvon, J. Koreja)


SEUL - INČON 1

- Podebljao bih keca na Seul, u kome su konkurenciju pojačala dva reprezentativca Južne Koreje. Reč je o kvalitetnim igračima koji su posle odsluženja vojnog roka više od mesec dana čekali od Saveza odobrenje nastupa.


* SLAVKO PEROVIĆ (Dinamo Bukurešt, Rumunija)


AKADEMIKA - ASTRA 2

- Astra je sve bolja i jača. U pauzi su stigla i tri velika pojačanja, Budesku, Dandea i Barbir, igrači sa kojima je klub pre dve sezone osvojio titulu.


Opširnije u štampanom izdanju Tipa ili na www.tip.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije