Veselinović o transferu Tedića u Siti: Velika čast za Čukarički

Tanjug

12. 09. 2019. u 22:48

Веселиновић о трансферу Тедића у Сити: Велика част за Чукарички

Slobodan Tedić foto: M. Vukadinović

Trener „brđana” rekao je da je za klub sa Banovog brda, ali i za srpski fudbal, velika čast što je mladi napadač zavredeo pažnju mančesterskog velikana
Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović rekao je da je za klub sa Banovog brda, ali i za srpski fudbal, velika čast što je napadač Slobodan Tedić zavredeo pažnju Mančester sitija.

Tedić će od januara postati igrač "građana", a do kraja godine ostaće na Banovom brdu.

- To je velika čast za Čukarički i za srpski fudbal. Nije lako iz Čukaričkog doći do Mančester sitija. Odavno nisam imao priliku da radim sa takvim mladim igračima, a među njima je i Tedić. On je juče došao sa okupljanja mlade reprezentacije, gde je proveo 10 dana i tražio je sam da jutros odradi trening - rekao je Veselinović na konferenciji za novinare posle potpisivanja novog ugovora sa klubom.

- Ja sam znao sve o tom transferu i pred utakmicu sa Proleterom sam ga pozvao da mu čestitam i da mu kažem da sam ponosan, a on je samo rekao: "Šefe, najvažnije je da sutra pobedimo Proleter". Mislim da je to zasluga Čukaričkog i da je to primer kako igrači treba da se vaspitavaju i da odrastaju - zaključio je Veselinović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Bre

12.09.2019. 23:49

Upropastiće ga kao i većinu naših mladih, talentovanih igrača. Šetaće ga od pozajmice do pozajmice i na kraju otpisati.