Di Kanio: Nedisciplinovani Ikardi je savršen za PSŽ

Novosti online

četvrtak, 12. 09. 2019. u 01:22

Ди Канио: Недисциплиновани Икарди је савршен за ПСЖ

Mauro Ikardi i Vanda Nara Foto: EPA

Ikardi daje golove samo kada lopta dođe do njega posle centaršuta. Nesposoban je da uradi bilo šta drugo što je neophodno modernom napadaču – rekao je Di Kanio.

Saga oko Maura Ikardija je trajala tokom celog leta. Na kraju je rešena tako što je produžio ugovor sa Interom na još godinu dana, pa otišao u PSŽ na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa.


O svemu tome je govorio bivši fudbaler Paolo Di Kanio.


- Nisam začuđen ovim transferom. Kada on nije taj koji zatrese mrežu neće čak ni da pruži ruku i čestita saigraču. Sada dolazi u klub koji je prirodno stanište za nedisciplinovane igrače. Savršeno za njega – jasan je Di Kanio.


PROČITAJTE JOŠ: Manekenka optužena za prevaru u slučaju Nejmara


Bilo je priča da bi mogao da pređe u Napoli.


- Nije mi jasno zašto je Anćeloti uopšte bio zainteresovan za nekoga poput njega, za čoveka koji ne ume saigračima da kaže ni izvini za reči njegove supruge Vande Nare koja mu je i agent.


Nastavio je u istom tonu razgovor za “Il Matino”.


- Kada gledate njegovu igru sa tehničkog aspekta Anćelotiju je potreban kreativan napadač poput Drisa Mertensa. Ikardi daje golove samo kada lopta dođe do njega posle centaršuta. Nesposoban je da uradi bilo šta drugo što je neophodno modernom napadaču – završio je Di Kanio.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije