MEDIJI U LUKSEMBURGU: Bez straha protiv Srbije

Tanjug

utorak, 10. 09. 2019. u 13:26

МЕДИЈИ У ЛУКСЕМБУРГУ: Без страха против Србије

Fudbaleri Srbije : N. Paraušić

Posebna pažnja posvećuje se izostanku Dušana Tadića, a kao glavni adut Srbije apostrofira se vezni red na čelu sa zvezdom Mančester Junajteda Nemanjom Matićem

Mediji u Luksemburgu posvećuju veliku poažnju utakmici protiv Srbije u kvalifikacijama za EURO 2020 i potajno se nadaju iznenađenju.


List "Sport" na naslovnoj strani postavlja pitanje "Koliko je visoka Srbija", a glavni tekst šalje poruku: "Respekt da, ali bez straha".


Posebna pažnja posvećuje se izostanku Dušana Tadića, a kao glavni adut Srbije apostrofira se vezni red na čelu sa zvezdom Mančester Junajteda Nemanjom Matićem.


PROČITAJTE JOŠ:SRBIJA I BEZ TADIĆA: Fudbaleri Srbije gostuju u Luksemburgu


List "Luksemburger sport" podseća da je Srbija trenutno na tabeli B grupe iza Luksemburga i donosi naslov "Kako ostaviti Srbiju iza".


Takođe, prenosi se izjava srpskog selektora Ljubiše Tumbakovića na konferenciji za medije da će napraviti mnogo izmena u odnosu na tim protiv Portugalije.


Dnevnik "Kotidijen" donosi taktičku analizu utakmice, posebno zbog činjenice da je srpski tim "ranjen" posle Portugalije i nada se da bi ovaj put domaći tim mogao da naplati i nedostatak sreće u minimalnim porazima protiv Ukrajine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Sale

10.09.2019. 20:06

@Marko K - Na zalost nasu sa ovakvim nacinom igre i ne znanjem poraz je zagarantovano !Fudbal je sahranjen u Srbiji davno ,neizbezno je poceti od nule ....nove generacije,novi pobednicki mentalitet, ....potreban je preporod !