Privedeno osam navijača na utakmici trećeligaša u Severnoj Makedoniji

Beta

ponedeljak, 09. 09. 2019. u 15:10

Приведено осам навијача на утакмици трећелигаша у Северној Македонији
Policija u Ohridu potvrdila je da uhapsila osam navijača fudbalskog trećeligaša iz sela Volino zbog suprotstavljanja policajcima kada su pokušali da privedu jednog od njih, koji je nezadovoljan suđenjem hteo da tuče arbitra

Policija u Ohridu potvrdila je da uhapsila osam navijača fudbalskog trećeligaša iz sela Volino zbog suprotstavljanja policajcima kada su pokušali da privedu jednog od njih, koji je nezadovoljan suđenjem hteo da tuče arbitra.

Kako se naovdi u saopštenju, gužvu na utakmici fudbalskih klubova Volino iz istoimenog sela u opštini Debrca i Crno buki iz Bitolja u trćoj ligi Severne Makedonije izazvao je jedan navijač Volina kluba, koji je "nezadovoljan odlukom sudije ušao na teren da bi ga napao".

Policajci su odmah intervenisali, ali je nezadovoljni 47-godišnji navijač tima iz sela Volino pružio otpor, a njegovo hapšenjena terenu i odvođenje sprečavalo je 10 navijača istog tima, od kojih je sedam provedeno, za trojica su pobegli.

Za trojicom navijača koji su učestvovali u sprečavanju policajaca se traga, a o nerefu na utakmici trećeligaša, koji se dogodio juče oko pet sati popodne, obavešten je i tužilac koji će podneti odgoarajuću prijavu.

Prema lokalnom portalu Ohrid njuz, meštani sela Volini nezadovoljni reakcijom policije su prvo bili zatvorili put, a zatim protestovali ispred poolcije u Ohridu gde su uhapšeni navijači Volina bili odvedeni, a kasnije su privedeni pušteni.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije