FILIP Mladenović, levi bek Lehije iz Gdanjska i srpski reprezentativac, ponovo je top prioritet Crvene zvezde.


Nekadašnji igrač je već duže na spisku pojačanja, ali za njega mora da se plati obeštećenje (pominje se 600.000 evra), jer je pod ugovorom sa poljskim klubom.

Ukoliko Zvezda prođe u Ligu šampiona, onda je izvesno da ni novac neće biti problem, pa se može očekivati da se Mladenović do kraja prelaznog roka vrati na "Marakanu".

Ishod meča sa Jang bojsom umnogome će usloviti aktivnost Zvezde u poslednja tri dana prelaznog roka.

Pročitajte još TAKO BLIZU, ALI I DALEKO: Fudbaleri Zvezde svesni da, i pored sjajnih 2:2 iz Berna, imaju izuzetno težak posao

Trebalo bi očekivati da će sportski sektor crveno-belih, u zavisnosti od žreba grupa - da li u LŠ ili Ligi Evrope, kupiti ono što im nedostaje, a to je još jedan krilni igrač klase Matea Garsije, ali i defanzivniji zadnji vezni, kvaliteta Hozea Kanjasa, jer Branko Jovičić ne može da igra do januara.

Krilni igrači Slovana, naš Aleksandar Čavrić, kao i Marokanac Moha su u fokusu. Obojica bi mogla da nastupaju u Ligi šampiona, ali Slovan igra u plej-ofu protiv PAOK-a za plasman u Ligu Evrope i pitanje je da li bi ih prodao ako uđu u grupnu fazu. Zadnji vezni? Enigma. Njegoš Petrović je budućnost kluba, ali za rezultat u elitnom fudbalu potreban je iskusniji igrač.

Pročitajte još ŠVAJCARSKI "BLIK" NASTAVLjA SA PROVOKACIJAMA: Srbi, zašto slavite remi? Pa neće decibeli dati golove na "Marakani"